tecs Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Ааааа това за видео уроците е много добра идея Готов съм да помагам, за видео уроците с каквото мога, поне по-елементарните неща дето са просто безсмислено губене на време за мастърите из форума Дайте ми сценарий и ми кажете какво да свиря и бих отделял по 23 часа на ден (все пак и до тоалетна трябва да се ходи ) Айде със здраве, а ако ми се разреши да помагам ще съм супер благодарско Цитирай
Fender_str Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Здравей идеята ти е супер и щте се радвам да помогна с каквото мога, въпреки че по скоро аз ще съм читател Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 8, 2006 Отговорено Януари 8, 2006 Няма дь е лошо ако има повече картинки - примерно при избора на китара : Stratocaster Type : Flying V: Les Paul : King V: JackSon Kelly : Jazz Style Guitar : Цитирай
Blackie Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Sorry dude, but as far as I am concern the second guitar is Jackson Randy Rhoads[/COLOR] may be JS Series( in bg "lqstovica") Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Няма дь е лошо ако има повече картинки - примерно при избора на китара А бре юнАк, кой избира китара по картинка бре? Цитирай
TerminalFrost Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Вярно, че инициативата била доста скромна. И май става все по-скромна. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 11, 2006 Отговорено Януари 11, 2006 Няма дь е лошо ако има повече картинки - примерно при избора на китара А бре юнАк, кой избира китара по картинка бре? Добре , като кажеш "Китарата има форма на лястовица , фиксиран бридж , два покрити двойни адаптера и тн" , разбираш ли за каква китара става дума . Много ясно че към картинките ще има и обяснение . Цитирай
Alhimikut Отговорено Януари 12, 2006 Отговорено Януари 12, 2006 само кажете темите и ще допринеса с каквото мога Пишете ме и мен- ако трябва да се развиват някакви гами и т.н.- тъкмо и аз ще ги понауча Цитирай
Bear Отговорено Февруари 1, 2006 Отговорено Февруари 1, 2006 :guitar: :guitar: ЕВАЛА ПИЧОВЕ И АЗ СЪМ ВЪТРЕ Цитирай
musicman Отговорено Февруари 1, 2006 Отговорено Февруари 1, 2006 Този проект ще си намери ли координатор или Кажете някой движи ли нещата или си говорим само Трябва координатор и 2-3 редактори (хора, които няма да пишат а само ще проверяват) Аз за съжаление съм доста зает но ако трябва ще го координирам. Цитирай
7thString Отговорено Февруари 1, 2006 Отговорено Февруари 1, 2006 Идеята беше супер, но страстите май изстинаха Цитирай
Glacierise Отговорено Февруари 1, 2006 Автор Отговорено Февруари 1, 2006 Почти съм го написал това, за което говорих (половината поне де ). Само да минат изпитите и е готово за нула време. Цитирай
musicman Отговорено Февруари 1, 2006 Отговорено Февруари 1, 2006 Е ти твоето си го написал но и други искат да участват с разни неща... номера е да се синхронизират отделните раздели За това говоря, че освен писачи ще трябва да има и хора, които да ги прегледат нещата. Цитирай
Zlatanov Отговорено Февруари 1, 2006 Отговорено Февруари 1, 2006 (Редактирано) пишете ме за редактор ... не че не ми се ппишат упражнения но ще ми е по-добре да преглеждам нещата нямам време да пиша Редактирано Февруари 1, 2006 от Petrucci Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 Няма дь е лошо ако има повече картинки - примерно при избора на китара А бре юнАк, кой избира китара по картинка бре? има и такива които го правят(даже купуват без да чуят(или му купуват)) Цитирай
Recommended Posts