Jump to content
Българският форум за музиканти

Bear

новаци
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Bear

  1. Благодаря за прекрасните съвети, дано хората,които най-много се нуждаят от тях ( вкл. аз ) не само ги прочетат а и помислят поне мъничко! Не знам от колко време свириш ама се надявам найстина не разчиташ само на guitar pro-то. Не че е лошо ама ... ...ТИ САМ ИМ ГО КАЗА!!! ПЪК И ДА МУ ЕБА МАЙКАТА, ВЕЧЕ И НА ПРОГРАМИТЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА!!! ВСЕ ПАК ХОРА ГИ ПИШАТ ТИЯ ТАБЛАТУРИ!!!
  2. Олеле! Аз съм студент във Варна и знам поне 4 спец. магазина за музикални инструменти ! Свирил съм на цигулка като малък, на китара започнах в 10 клас т.е. преди 3 години. Ходил съм на уроци около месец. Исках повече, но започнах уроците в 12 клас и нямах време за рисуването. Реши до колко добър искаш да станеш, ясно е че искаш да си световно известен китарист с светкавично бързи пръсти (всички го искаме) но аз знам,че свиря само за личен кеф , дори пред хора не обичам да свиря много. Всичко зависи от теб! Според мен трябва да свириш всеки ден по малко, защото и да свириш на 10 дена по 24 часа тва няма да ти помогне! Постоянството е пътят към успеха за всичко! Не се напрягай, свири това което харесваш и което е по лесно. В началото е трудно, но после ще си щастлив че си започнал. Най-важното е да го правиш за себе си!!! УСПЕХ И СЕ НАДЯВАМ ЕДИН ДЕН ДА СИ В НЯКОИ ОТ МЕТЪЛ/РОК УИКЕНДИТЕ НА VH1
  3. Bear

    Super Китари

    Отдавна не бях виждал нещо толкова изпипано и красиво
  4. Bear

    Къде е проблема?

    Обърни внимание на мненията на прасе и стратоkастер , аз съм твърдо зад тях!!! Дигни си китарата да не ти се пречупва много китката, щото предмишницата се стяга точно така и сигурно я пренатоварваш! А ако искаш да си "готин" и свириш с много изсулена китара НЕДЕЙ !!!
  5. sweep picking и по принцип не мога да свикна да свиря с перце.
  6. Bear

    Синхрон

    Стана яка тема с добри съвети То сигурно още ще се дописва де.... Благодаря на всички, Научих много полезни неща! Даже пробвах и става доста по-добре!!!
  7. Bear

    Синхрон

    това май съм го гледал на някое видео. Както и да е разбрах какво имаш предвид Сетих се май е от урока на Петручи Мерси!
  8. MusicMan, а ако дръпна една таблатура от някой сайт, променя автора й (на мое име) и ти я пратя това легално ли ще е? Щото момчета и момичета, ако аз почна да пиша таблатури на песни.... ... абе просто нямате толкова позиции по грифа (сравнението беше тъпо ама... ко ви пука нали сте мйетали)... (туй беше още по-тъпо )
  9. Bear

    Синхрон

    Как (не знам дали мога да кажа подяволите.... :twisted: ) наричате синхрона между лява и дясна ръка (щото нищо не намерих в търсачката... или както вие казвате не знам как да търся...) и какви упражнения се правят за да се подобри той? Мерсим П.С. ако отговорът е "много свирене" за мене ще е просто "много общо казано"
  10. Bear

    Guitar Player Tv

    Супер
  11. Bear

    Art

    http://www.harleyguitars.com/ вижте тоя сайт
  12. Bear

    Rockmace Guitars

    Ухаааааааа!
  13. Вижте пичове аз кво права. стъпка 1. Влизам в Гугъл стъпка 2. пиша името на песента ( примерно Revolution Is My Name ) стъпка 3. Добавям след името Guitar Pro Tab (и се получава Revolution Is My Name Guitar Pro Tab) стъпка 4. Кликвам (или както казва баба ми "клякам") върху търсене и ми изкарва поне 2-3 страници дето има табове. Не е сложно
  14. Не знам със сигурност, ама много докарва на Ерик Клептън (сигурно греша) :think:
  15. Bear

    Art

    Ей я пак подобна
  16. Bear

    Art

    Тва е яко
  17. Bear

    Свирене на ПЦ

    Не успорвам, може би си прав, ама става въпрос за китара и едвали някой щеше да обърне внимание ако я бях сложил там Ако иска администратора да я изтрие. Съжалявам :think:
  18. Bear

    Свирене на ПЦ

    Търсих, ама не намерих :wall: . Распнете ме ако искате, говоря сериозно . Искам обяснение за една програмка ако някой я използва и и разбира. Името е Guitar Rig. Много готина ама като я пусна и дръпна струните и се чува само шумолене от рода на зленастроена радиостанция и тва е при всички ефекти от самата програма . По принцип си вкл. китарата в буксата за микрофона всичко е наред и с други програми нямам такива проблеми, а и компа ми е новичък. Подозирам че тряа да си вкл. китарата към USB штото ми иска такъв тест ама за тва ще мисля като чуя някое друго мнение. А ако искате може да препоръчате и някоя друга програмка дето вади ХУБАВ и ЯСЕН звук и има някои друг хубав ефект. А и да не забравите да ми кажете за коя версия на програмата става въпрос. моята е 2.04! Мерси много!!!
  19. Пич,за всичко е така според мене : Като си вземаш нещо най-добре да е качествено да не береш после грижи. Имаш 200 кинта, според мене е най-добре да изчакаш и да купиш нещо по мощно щото според мене 15 W не са достатъчни. Според мене за около месец два ще те кефят и псле ще си дадеш сметка че е слабо. Не си взимай също и 2-ра употреба квото и да ти казват освен ако не е от някой твой познат който няма да те метне. Имам такъв опит и с 2 китари и да ти кажа ся бича метъл на класическата То ми е ясно и аз като имам пари искам веднага да ги похарча и на първия момент да си купя нещо, ама опитай да успокоиш нагона и да събереш още, пък после лесна работа ПОВЕЧЕ ПАРИ=ПОВЕЧЕ КАЧЕСТВО + ПОВЕЧЕ ИЗБОР. P.S. Да не си изпиеш парите ей!!!
  20. Попадал съм 2-3 пъти на теми в които има линкове към някои авторски mp3-ки и честно казано доста ми харесаха. С най-голямо удоволствие бих чул още, но за съжаление не попадам на такива теми. Така че, който иска неко сложи някой друг линк към негова авторска музика или кавъри и да драсне един коментар за историята на "ПАРЧЕТО" Аре че ми се слуша нещо по аматьорско (не казвам че сте аматьори и не искам да ви обидя) Тъй че ще чакам и се надявам утре като се върна от даскало да има кво ново да слушам
  21. Bear

    Прав Vs. Седнал

    Добре бе, НИКОЙ ли не свири КЛЕКНАЛ????!!!!!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.