Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Бе, аз съм я виждал в ''купувам/продавам'' преди, но не ми е направило впечатление.

Както и да е...

Рефрета е безкомпромисен, както и цялостната работа. :cheers2:

Отговорено (Редактирано)

Само една забележка от мене :cheers2: . Таз' метална пластина на главата не седи хубаво. То си е до решение на клиента, ама ако я махнете, ще бъде пИрфектно ;)

Редактирано от prayer4eto
Отговорено

Съгласен съм с теб. Проблема е само, че остават 2 дупки, които изискват лакиране на цялото лице на главата. Това обаче е малко сложно поради редица причини.

К. Димитров

Отговорено

М/у другото, наистина няма полза от тая метална пръчка зад нъта, никаква файда. Някой профи мозък ще да я слагал, да подсили състейна и да повиши високите, и да започне сама да свири. :cheers2:

Отговорено

Чакам с нетърпение да бъдат постнати снимки на дългоочакваната "Червена Шапчица". Да видим хедстока. А по "патето" ,мисля че К.D. направи всичко,което клиента искаше. А дали е от ГИПС или ГИБСЪН - няма значение.Важно да има готин и колкото може по-уникален саунд и да радва

собственика. ЕВАЛution на K.D. :)

Отговорено

Просто НЕЧОВЕШКИ яка!!!

:yahoo::(;)

П.П.: Господин Димитров, Габрово очаква вашето явяване, за да Ви стисне ръката за добрата работа ( И да почерпи с по една потна биричка).

Отговорено (Редактирано)

Лошо няма, ама утре и в други ден е във Варна, и не знам дали ще му остане място за още една биричка. Този път

няма да има прошка. Заклал съм агнето,прасето, две кокошки и съм наел сладкарка. Дончо, носи си двата корема и торбичка, че знайш ли знай ли са дали са знай. No mercy, дет са вика. Умиране има - отърване няма. :(

пп. ...а пък Серго 'ко ти мисли...там не знам... :yahoo:

Редактирано от EAmechaniX
Отговорено

Сега вече се сещам, че тази китара е минала и през моите ръце! :D Спомням си, че преди беше дрънната в един магазин в Пловдив за продан, още докато си беше с флойда (очевидно втора ръка ;) ) Тогава беше в доста лошо за парите си състояние, но като гледам сега става супер. Честито на новият й собственик :)

Отговорено (Редактирано)
... и съм наел сладкарка.

Другари! Изтече малко информация от вътрешен човек.... :greenball: , сладкарката ще е без бельо :D;)

Ако няма снимки в темата следващата седмица, да се знае, че съм под сладкарска опека! :)

Костадин

Редактирано от BassTraffic
Отговорено

Спете спокойно - снимки ще има. Сладкарката се оказа мъжка или поне имаше муста и брадаци. :music:

Сорка Райчо, вътрешната информация се оказа made in china, :) ...'ма поне прави хубави торталяци.

Отговорено

Аз като негов най-добър.....адвокат да се обадя....

Дано не ни се сърдиш,но блясъка ще подхожда повече на китарата.Това мнение беше изградено в 3 часов дебат с опонента до като се приберем/ти го видя днеска/.

...той процента си ми върви. :greenangel:

Отговорено

момчета,никога няма да заживеем добре защото семката ни е збъркана.

П.П.радио ереван съобщи,че гиБсани се правят само в америка а гиПсаните само по нашите земи така да се каже ако сте ме разбрали разбираш ли .....