Wanted Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 хопала..този пикгарт ако още се плунчите още утре го отнасям .за целта си купих десен страт!!!!какво ли не прави либофта!!! Цитирай
BassTraffic Отговорено Февруари 15, 2011 Автор Отговорено Февруари 15, 2011 За теб Боби, друг ще е пикгардЯ! Цитирай
Wanted Отговорено Март 25, 2011 Отговорено Март 25, 2011 Е стига толкос зимно де!дай някое ново творение ! че ще ти пратя една снимка на една разглобена талпъ.която ме мързи от 4 седмици да ти пратя по еконт Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 1, 2011 Отговорено Април 1, 2011 Следя темата с интерес от самото й начало, но вече мога да се включа и аз по същество, тъй като тази седмица имах удоволствието да тествам едно от творенията на КД. То не творение, ами направо произведение на изкуството. Виждал съм тук-там някои скъпи модели китарки и басове (включително кастъм), но... Tази на Коцето просто разцепва откъм изработка. Направо е безкомпромисна! П.П. Жалко, че басчето имаше излишна 5-та струна... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Април 1, 2011 Отговорено Април 1, 2011 С мъка на сърцето, искам да съобщя на форумната аудитория, че Костадин Димитров, небезизвестния лютиер от Нова Загора (BassTraffic), ще се отказва от лютиерството и ще се занимава по специалността си ''заварчик на корабни елементи''. Преди десетина дни ходатайствах за него във варненския корабостроителен завод и администрацията прие молбата му за работа, като тенденцията е след време, да се качи на плаващ кораб и да упражнява длъжността ''поддръжка и ремонт на корабни хидро-инсталации''. Договорът е подписан за 10 години и се очаква да бъде увеличен до периода на неговото пенсиониране. За съжаление, един от най-добрите майстори в китаростроенето зарязва занаята и се ориентира към по-стара любов - ''корабостроене и кораборемонт''. Също така искам да поясня, че договорът му влиза в сила на 10 АПРИЛ 2011 година и той ще трябва да се премести да живее във Варна, където наследи имот от леля си в гръцката махала, и поради тази причина няма да може да изпълни настоящите поръчки. Ще бъде зает с преместването. Хората, които имат дадени поръчки за ремонт на инструменти да побързат, да си ги вземат обратно! Мамка му, останах без китара! 2 Цитирай
synchu Отговорено Април 1, 2011 Отговорено Април 1, 2011 Не може да е в гръцката махала - вчера подписах два договора с трима арменци и я изкупихме цялата - ще я прекръщаваме арменска махала и ше продаваме лаваш на всеки втори ъгъл. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Април 1, 2011 Отговорено Април 1, 2011 Да, моя грешка. Исках да кажа ОКОЛО гръцката махала. След час очаквам прощално изявление от Коцето, който може да влезе с повече подробности... Ако иска разбира се. Цитирай
rockfire Отговорено Април 1, 2011 Отговорено Април 1, 2011 Да бе да- и аз ще върна към старата си мания-чоплене на семки и зяпане от трибуните... ------------------ От де ги раждате тез хуморески-той отказа в Германия да ходи заради китарите -вие на кораби го качвате! Иначе приветствам идеята за нова локация във Варна-така ще имам време да си посвиря с басиста...Коцето,щото вие не му оставяте време това!!! Цитирай
BassTraffic Отговорено Април 1, 2011 Автор Отговорено Април 1, 2011 (Редактирано) Sad but True! Няма как, трябва да се живее...с шкурка и трионь не става , а и човек трябва да прави онова, което най му се отдава. Това си беше тайна, която днес потвърждавам официално, както и за покупките на synchu. Радвам се поне, че имам весели комшии, а после кат' се кача на кораба, ще я мислим. п.п. ...ако беше жива леля ми да види, че и нейният принос в моето развитие като личност работи,....еееех живот!!! Редактирано Април 1, 2011 от BassTraffic Цитирай
abductor Отговорено Април 2, 2011 Отговорено Април 2, 2011 Пфу, направо ми изкарахте акъла с тия първоаприлски шеги бре Заварчик на кораб Цитирай
Fashion Отговорено Април 2, 2011 Отговорено Април 2, 2011 Краси си няма работа, че и аз му се вързах . Тъкмо още сънувам едно от последните творения на Коцето , след "тест драйф" в нашата репетиционна, преди 3-4 дена. Цитирай
Telerig Отговорено Април 4, 2011 Отговорено Април 4, 2011 То хубаво се бъзикате, ама да не гледаме скоро в раздел Изработка и Ремонт нова тема от адаша - "Как да си построим кораб или да ремонтираме стария". Цитирай
BassTraffic Отговорено Април 7, 2011 Автор Отговорено Април 7, 2011 Здравейте Другари! Първоаприлската "оферта" от Влайчо (EAmechaniX) се оказа кьор-фишек. Кораба замина без мен! Сега направо не ми се мисли, кой ще заваря и как ще пътва тоя кораб, ама на - Влайчови работи! Сега нищо друго не ми остава освен да продължавам да режа, цепя и тропосвам, но преди това ще искам обезщетение за "изгубени надежди" и "несбъднати мечти"! Та така.... Искам да благодаря на всички, които се изказаха ласкаво за работата ми по някой мои последни проекти , както и да благодаря на онези, които не се изказаха неласкаво относно същите проекти ! Днес ще размърдам тематично темата с един интересен ремонт на един малко по-специален инструмент - "Alembic" Epic. Басът пострадал в нелеп инцидент в асансьор и пораженията са: В интерес на истината пораженията са само по главата. Няма деформирани ключове, няма поражения по тялото или някакви други разлепяния. Обмислихме, как да подходим относно ремонта на главата и вече се действа. Има няколко варианта и кой точно ще изберем, ще се разбере след първите етапи от ремонта. Това е то... за сега. Цитирай
Nikifena Отговорено Април 7, 2011 Отговорено Април 7, 2011 Мисля, че човекът просто е търсил 3 струнен бас и по този начин е постигнал желаното. Коце, не му разваляй кефа бе... Цитирай
Recommended Posts