Mephistofel Отговорено Май 11, 2010 Отговорено Май 11, 2010 Честито предварително, баса става зверски. Благодарско, ама нека стане първо. Иначе, май ще минем без силиконче. Има и още малко естетично-визуални добавки, ама и за тях - по-натам. Цитирай
blr Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 Страхотна тема, направо ме залепи за компютъра, а за резултатите просто онемях. Не съм предполагал, че такива невероятни неща могат да се правят с музикални инструменти. Ще чакам и аз поредната порция снимки. Цитирай
BloodMetall Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 О повярвайте ми и аз чакам снимки,да видя как се развива моят таен проект Jackson. Цитирай
dandilov Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 (Редактирано) И аз също чакам снимки от моят таен проект PRS! ... така като гледам... май д-р Димитров не излиза от операционната... Редактирано Май 15, 2010 от dandilov Цитирай
BloodMetall Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 Еми то не е лесно. Толкова сган пращат китарите си при него... Даже ми е жал. (аз също съм част от сганта,не искам да обиждам никой,просто се шегувам ) Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 15, 2010 Отговорено Май 15, 2010 Страхотна тема, направо ме залепи за компютъра, а за резултатите просто онемях. Само време да имаш Разглеждай на воля... ...и още, и още малко. Цитирай
Mephistofel Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Лекичко, ей така, се доближаваме до Финале Гранде: Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Хм..., тя цялата дървена бе! Ама...тъй като гледам Слафчо няма да може да я изкара до 21 ви... Ше тряя се оди да му се помага... Ний ши ядем и пием, а той ше довършва Цитирай
synchu Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 Хм..., тя цялата дървена бе! Нешо езотерично съзирам в това съобщително/възклицателно изречение. Кат' е от дърво - к'ва да е Разбрах те - шегувам се Добре изглежда, чакаме да я видим с екстрите. Цитирай
dandilov Отговорено Май 18, 2010 Отговорено Май 18, 2010 (Редактирано) Ний ши ядем и пием, а той ше довършва Е те така и аз искам да помагам... Викайте и мене като тръгнете натам... Редактирано Май 18, 2010 от dandilov Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 21, 2010 Отговорено Май 21, 2010 Яворе, честит имен ден, ба сирсемин! Да си ни жив и здрав още 100 години, за да ни правиш инструменти и да ни събираш на такива празници за твоя сметка. Яворчо, стягай си парцалите, мале, туряй семкити и рижи тиквата - идвам! ...ГЛАДЕН, ЖАДЕН И НЕ СЪМ САМ!!! Мисли му!!! пп С 25 грама слънчоглед няма да се разминеш! Цитирай
synchu Отговорено Май 21, 2010 Отговорено Май 21, 2010 И аз и аз може ли и аз Хай честито и от мен и всичко най-евентуално Цитирай
boreto Отговорено Май 21, 2010 Отговорено Май 21, 2010 Прилагам цитат от news.bg : "По време разследването е задържан и 23-годишният К.Д. от Стара Загора, който доставял на полицая наркотика, за да го разпространява." Цитирай
fLiSk Отговорено Май 21, 2010 Отговорено Май 21, 2010 Това ще да е братовчед му - на 30 км западно от него... Честит имен ден Стамате, жив и здрав и да се свети името ти Цитирай
the_5th Отговорено Май 21, 2010 Отговорено Май 21, 2010 Ей го тука нащо басче . K.D, комерсиализира го тоя модел.Сега има да го гледаме по реклами и по клипове. оff topic-a на страна. Честит ти имен ден. Жив, здрав и още много хара да радваш с китарките Цитирай
Recommended Posts