Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Привет Другари, раз-геле наместиха се звездите, понаредиха се планетите, Юпитер вече е в нормална орбита, Венера е в близост до Сатурн и Серго вече има нова китарка. Доста се попроточи този проект, но мисля, че си струваше.

Сегей демонстрира огромно количество търпение и разбиране относно сроковете, и постоянното осбъждане на разни детайли и идейки, благодаря ти Серго :thumbs_up:, надявам се да останеш доволен от крайният резултат!

s7300134.jpg

s7300132.jpg

s7300123.jpg w1134.png

s7300126.jpg w1134.png

s7300122.jpg w1134.png

s7300136.jpg w1134.png

s7300135g.jpg w1134.png

Остана само да дооправя задният капак на флойда и да запоя 4 кабелчета.

Тук само се дразня от тия гърбави, каруцарски винтове, ама по-нататък ще ги подменим, като намерим по-добри разбира се....или да намерим начин да съблечем девойката от гравюрата, по този начин никой няма да обърне внимание на главите на винтовете ;)

s7300125.jpg w1134.png

Още една струва ми се интересна идея:

s7300128.jpg w1134.png

s7300138.jpg w1134.png

s7300130.jpg w1134.png

Това е за сега по този проект. Ще направя още една последна снимка с монтиран заден капак и това ще е. После ще има разни други мероприятия, които ще са доста интересни откъм редикални и сериозни интервенции, но едно по едно.

К. Димитров

Отговорено

Нямам думи,приятелю! Да си жив и здрав! Всичко стана,както го мислихме. РЕСПЕКТ ! ! !

:thumbs_up:;):)

Благодаря от сърце и съм трогнат от подаръка! Оказва се че има Бай Санта и на Балканите! :godbless:

Отговорено

Серго :thumbs_up: !

Сега само да направим приемо-предаването и да се полеее събититето, като си му е реда - с торти и то аз черпя.

К. Димитров

Отговорено (Редактирано)

Честито,изглежда брутално красива :thumbs_up: .

пп.С емг ли е че съм малко далтонист..

Редактирано от Dball
Отговорено

Леле, китарата е станала невероятна. Надписа на главата пръска. Много ми е интересно как звучат EMG-тата, понеже никога не съм чувал техни сингли в действие. И един въпрос към майстора: Да не си взаимствал цифрите на позициите от Jason Becker? За разлика от неговата китара не е някакъв подчертан кич и ми харесва много, че една "нестандартна" идея не е направена явно.

Отговорено

Пюрити е много добро име за тази китара.

Само дето на металната плочка с болтовете за свързване на грифа, трябва да пише с гордост - Направено в България!

Да гледат американците и да им изтичат зъркелите. ;):thumbs_up:

Отговорено (Редактирано)

Другари, радвам се, че китарката ви харесва, как се е заформила!

Адпатерите са EMG "Divid Gilmour" сет, активни, а що се отнася до цифрите - сега начуавам, че има вече реализирана такава идея. Всъщност Серго даде идеята и мислихме за патент, ама явно нещата са измислени отдавна.

К. Димитров

Редактирано от BassTraffic
Отговорено

Е, ама той другаря Becker е с цифрички по лицето на грифа....

Серго, идеята за патента остава- действаме!

К. Димитров

Отговорено

Страхотна китара!Страхотна!Поздрави и за майстора и за собственика :girl_cray2:

А като се върне собственика да се не услушва, а да дрънне една шайба :girl_witch:

:greenangel:

Отговорено

Хуу хуу че чак мноо хуу. :cheers2: Фингърборда седи много чудесно :)

Кой изпедепца така пилето шарено златно на металната плочка на грифа? Отлична идея - ще я крадна (макар че като се замисля май не ми останаха китари с такава плочка :) :) :/ )....

Отговорено

^ Серго е човека, който любезно предостави девойката, да се ... ползва, дори с големи винтове :cheers2: ..., а откъде я е докопал, само той може да каже.

К. Димитров