Wanted Отговорено Януари 5, 2010 Отговорено Януари 5, 2010 чакаме още по темата ,ТЕМО Не замръзвай !!!! Мооляяя!!! Цитирай
BassTraffic Отговорено Януари 6, 2010 Автор Отговорено Януари 6, 2010 Привет Другари, раз-геле наместиха се звездите, понаредиха се планетите, Юпитер вече е в нормална орбита, Венера е в близост до Сатурн и Серго вече има нова китарка. Доста се попроточи този проект, но мисля, че си струваше. Сегей демонстрира огромно количество търпение и разбиране относно сроковете, и постоянното осбъждане на разни детайли и идейки, благодаря ти Серго , надявам се да останеш доволен от крайният резултат! Остана само да дооправя задният капак на флойда и да запоя 4 кабелчета. Тук само се дразня от тия гърбави, каруцарски винтове, ама по-нататък ще ги подменим, като намерим по-добри разбира се....или да намерим начин да съблечем девойката от гравюрата, по този начин никой няма да обърне внимание на главите на винтовете Още една струва ми се интересна идея: Това е за сега по този проект. Ще направя още една последна снимка с монтиран заден капак и това ще е. После ще има разни други мероприятия, които ще са доста интересни откъм редикални и сериозни интервенции, но едно по едно. К. Димитров Цитирай
SergoX Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 Нямам думи,приятелю! Да си жив и здрав! Всичко стана,както го мислихме. РЕСПЕКТ ! ! ! Благодаря от сърце и съм трогнат от подаръка! Оказва се че има Бай Санта и на Балканите! Цитирай
BassTraffic Отговорено Януари 6, 2010 Автор Отговорено Януари 6, 2010 Серго ! Сега само да направим приемо-предаването и да се полеее събититето, като си му е реда - с торти и то аз черпя. К. Димитров Цитирай
Dball Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 (Редактирано) Честито,изглежда брутално красива . пп.С емг ли е че съм малко далтонист.. Редактирано Януари 6, 2010 от Dball Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 Леле, китарата е станала невероятна. Надписа на главата пръска. Много ми е интересно как звучат EMG-тата, понеже никога не съм чувал техни сингли в действие. И един въпрос към майстора: Да не си взаимствал цифрите на позициите от Jason Becker? За разлика от неговата китара не е някакъв подчертан кич и ми харесва много, че една "нестандартна" идея не е направена явно. Цитирай
ultramega Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 То станало произведение на изкуството Браво на майстора и честито на собственика Цитирай
TONY Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 Пюрити е много добро име за тази китара. Само дето на металната плочка с болтовете за свързване на грифа, трябва да пише с гордост - Направено в България! Да гледат американците и да им изтичат зъркелите. Цитирай
BassTraffic Отговорено Януари 6, 2010 Автор Отговорено Януари 6, 2010 (Редактирано) Другари, радвам се, че китарката ви харесва, как се е заформила! Адпатерите са EMG "Divid Gilmour" сет, активни, а що се отнася до цифрите - сега начуавам, че има вече реализирана такава идея. Всъщност Серго даде идеята и мислихме за патент, ама явно нещата са измислени отдавна. К. Димитров Редактирано Януари 6, 2010 от BassTraffic Цитирай
BassTraffic Отговорено Януари 6, 2010 Автор Отговорено Януари 6, 2010 Е, ама той другаря Becker е с цифрички по лицето на грифа.... Серго, идеята за патента остава- действаме! К. Димитров Цитирай
SergoX Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 Ааа,Майсторе!! Май нашата идея все още може да се патентова!! И е много по елегантна !!! Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 6, 2010 Отговорено Януари 6, 2010 Страхотна китара!Страхотна!Поздрави и за майстора и за собственика А като се върне собственика да се не услушва, а да дрънне една шайба Цитирай
synchu Отговорено Януари 7, 2010 Отговорено Януари 7, 2010 Хуу хуу че чак мноо хуу. Фингърборда седи много чудесно Кой изпедепца така пилето шарено златно на металната плочка на грифа? Отлична идея - ще я крадна (макар че като се замисля май не ми останаха китари с такава плочка :) :/ ).... Цитирай
BassTraffic Отговорено Януари 7, 2010 Автор Отговорено Януари 7, 2010 ^ Серго е човека, който любезно предостави девойката, да се ... ползва, дори с големи винтове ..., а откъде я е докопал, само той може да каже. К. Димитров Цитирай
Recommended Posts