EAmechaniX Отговорено Август 27, 2009 Share Отговорено Август 27, 2009 Бе, аз съм я виждал в ''купувам/продавам'' преди, но не ми е направило впечатление. Както и да е... Рефрета е безкомпромисен, както и цялостната работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prayer4eto Отговорено Август 27, 2009 Share Отговорено Август 27, 2009 (Редактирано) Само една забележка от мене . Таз' метална пластина на главата не седи хубаво. То си е до решение на клиента, ама ако я махнете, ще бъде пИрфектно Редактирано Август 27, 2009 от prayer4eto Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Август 27, 2009 Автор Share Отговорено Август 27, 2009 Съгласен съм с теб. Проблема е само, че остават 2 дупки, които изискват лакиране на цялото лице на главата. Това обаче е малко сложно поради редица причини. К. Димитров Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Август 27, 2009 Share Отговорено Август 27, 2009 М/у другото, наистина няма полза от тая метална пръчка зад нъта, никаква файда. Някой профи мозък ще да я слагал, да подсили състейна и да повиши високите, и да започне сама да свири. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Август 28, 2009 Автор Share Отговорено Август 28, 2009 ^Кочо! Пак ритна бурканчето и опръска навред.... К. Димитров Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spineless Отговорено Август 28, 2009 Share Отговорено Август 28, 2009 Ако изнамериш отнякъде едно такова цвък Ще мине за истински Гибсън Перфектна е на външен вид, чакаме семпли Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SergoX Отговорено Август 28, 2009 Share Отговорено Август 28, 2009 Чакам с нетърпение да бъдат постнати снимки на дългоочакваната "Червена Шапчица". Да видим хедстока. А по "патето" ,мисля че К.D. направи всичко,което клиента искаше. А дали е от ГИПС или ГИБСЪН - няма значение.Важно да има готин и колкото може по-уникален саунд и да радва собственика. ЕВАЛution на K.D. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mefistofel82 Отговорено Август 28, 2009 Share Отговорено Август 28, 2009 Просто НЕЧОВЕШКИ яка!!! П.П.: Господин Димитров, Габрово очаква вашето явяване, за да Ви стисне ръката за добрата работа ( И да почерпи с по една потна биричка). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Август 28, 2009 Share Отговорено Август 28, 2009 (Редактирано) Лошо няма, ама утре и в други ден е във Варна, и не знам дали ще му остане място за още една биричка. Този път няма да има прошка. Заклал съм агнето,прасето, две кокошки и съм наел сладкарка. Дончо, носи си двата корема и торбичка, че знайш ли знай ли са дали са знай. No mercy, дет са вика. Умиране има - отърване няма. пп. ...а пък Серго 'ко ти мисли...там не знам... Редактирано Август 28, 2009 от EAmechaniX Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Август 28, 2009 Share Отговорено Август 28, 2009 Сега вече се сещам, че тази китара е минала и през моите ръце! Спомням си, че преди беше дрънната в един магазин в Пловдив за продан, още докато си беше с флойда (очевидно втора ръка ) Тогава беше в доста лошо за парите си състояние, но като гледам сега става супер. Честито на новият й собственик Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BassTraffic Отговорено Август 28, 2009 Автор Share Отговорено Август 28, 2009 (Редактирано) ... и съм наел сладкарка. Другари! Изтече малко информация от вътрешен човек.... , сладкарката ще е без бельо Ако няма снимки в темата следващата седмица, да се знае, че съм под сладкарска опека! Костадин Редактирано Август 28, 2009 от BassTraffic Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Август 30, 2009 Share Отговорено Август 30, 2009 Спете спокойно - снимки ще има. Сладкарката се оказа мъжка или поне имаше муста и брадаци. Сорка Райчо, вътрешната информация се оказа made in china, ...'ма поне прави хубави торталяци. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pioneer 306c Отговорено Август 31, 2009 Share Отговорено Август 31, 2009 Поздравления за труда и майсторлъка Малко ама някъде по горе Коцето спомена че ще е матова китарката ................... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EAmechaniX Отговорено Август 31, 2009 Share Отговорено Август 31, 2009 Аз като негов най-добър.....адвокат да се обадя.... Дано не ни се сърдиш,но блясъка ще подхожда повече на китарата.Това мнение беше изградено в 3 часов дебат с опонента до като се приберем/ти го видя днеска/. ...той процента си ми върви. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heavy Metal Отговорено Август 31, 2009 Share Отговорено Август 31, 2009 момчета,никога няма да заживеем добре защото семката ни е збъркана. П.П.радио ереван съобщи,че гиБсани се правят само в америка а гиПсаните само по нашите земи така да се каже ако сте ме разбрали разбираш ли ..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts