kombainer Публикувано Юни 30, 2009 Публикувано Юни 30, 2009 (Редактирано) Здрасти на всички Затруднен съм в избора на практис амп - спрял съм се на 3 модела които са на почти една цена http://www.thomann.de/gr/orange_cr15.htm http://www.thomann.de/gr/peaveyrage_258.htm http://www.thomann.de/gr/marshall_mg15_cdr...tarrencombo.htm приемам и други предложения до 250 лева Ще съм благодарен хората имащи впечатления да ги споделят Чакам препоръките ви МЕРСИ --- забравих да добавя че скоро може да имам в наличност кабинет 1х12" с Еминенс и мисля да свързвам практис ампа към него понякога. Имайте го в предвид Редактирано Юни 30, 2009 от kombainer
MR_STENCH Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 http://www.shopmania.bg/shopping~online-ak...~p-1439853.html
kombainer Отговорено Юни 30, 2009 Автор Отговорено Юни 30, 2009 Мерси за предложението, но не харесвам никак този модел !!!
bluelemon Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Точно в мойто положение си. Преди една седмица си взех Roland Micro Cube и съм супер доволен. Ако ще го ползваш само и единствено за свирене в къщи няма какво да му мислиш. Няма да нагласяш бленди и да въртиш копчалъци (е ще въртиш, но доста по малко). Аз го взех за вкъщи и даже свиря на слушалки. Изчетох много добри ревюта за него в нета и накрая го боднах. Вариан е и VOX DA5 micro, но роланда като че ли по ми допадна.
Stoyansky Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 ^ За какво му е micro cube, като roland cube15x е на същата цена?
carnalsoul Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Аз имам Roland MicroCube и съм си доволен от него за свирене в къщи е идеално ,има си и COSM процесорче някакво там , така , че ако нямаш други ефекти ще ти върши работа известно време
kombainer Отговорено Юни 30, 2009 Автор Отговорено Юни 30, 2009 (Редактирано) Оххх благодаря ви, но ми трябва нещо по - мощно ---- между 15 и 30 вата roland не ми допадат - също като line6 spider III 15w пробвал съм ги с голям интерес и с мъка останових че не са каквото очаквах Редактирано Юни 30, 2009 от kombainer
musicman Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 А ти какво очакваш от практис ампа всъщност?
kombainer Отговорено Юни 30, 2009 Автор Отговорено Юни 30, 2009 Очаквам задоволителен (за парите си ) чист канал в който когато включа драйв педалче да не омазва. Същото така ми се ще ампа да се държи добре когато е свързан към по-добър и голям говорител от заводския Спецялно Маршала съм го чувал в 2х10" Еминенс делта демон (ако не ме лъже паметта) и бях смаян от резолтата в добрия смисъл. Съпоставях Лайн 6-са и Роланд-а пред Маршал и за мен неструват !!! За това отпадат като вариант От практис амп не разчитам много на читав драйв - но все пак търся да е възможно най-добър в класа си Моля които има някои от изброените от мен 3 ампа да даде мнение мерси
synchu Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Ами като ти харесва как звучи Маршала - купи си Маршала, какво има да му мислиш чак толкова...
kombainer Отговорено Юни 30, 2009 Автор Отговорено Юни 30, 2009 (Редактирано) Ами надявах се някои от форума да има Пивито или Оринджа и да чуя семпли - те биха ми помогнали да взема решение Пивито има + 10 вата спрямо другите 2 комбота и това не е малко А и има 3 вида саунд на драйва което също е плюс ама няма къде да го пробвам и е рисково да си го поръчвам без поне 1 запис с него да чуя в youtube чух някои неща но там са много недостоверни ми се струва В краина сметка маи ще стане така че наистина ще взема Маршал НО въпреки това нека ако някои има Peavey Rage 258 Transtube или Peavey Rage 158 да ми помогне с 1 записче например Редактирано Юни 30, 2009 от kombainer
drizzt Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Свирил съм само на line6-а и е много приятен амп, има 3 или 4 различни симулации предполагам си му чул семплите на сайта но line6. Аз бих избрал него. Успех.
tednet Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Като се замислиш, тези 10 вата са почти незначителни в твоето положение...
Crimson Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 Практис амп ама да може да се бодне в нещо......или ще е практис, или ще е амп
Slacoth Отговорено Юли 1, 2009 Отговорено Юли 1, 2009 (Редактирано) ВЗЕМИ СИ MARSHALL-ЧЕТО И ХИЧ НЕ СЕ ЧУДИ! А що се отнася до PEAVY-TO не се заблуждавай, важното е че говорителите са всичките по 8 инча, следователно това 25 вата е евтин търгашки трик. После 15 вата не е малка мощтност, просто говорителите на тези ампове са прекалено малки, за да издържат на повече пауър. Редактирано Юли 1, 2009 от Slacoth
Recommended Posts