Delyan Публикувано Юни 22, 2009 Публикувано Юни 22, 2009 <<Click>> Не съм отделял време за смесване (и без друго не ми се отдава ), само нивата са понаместени и малко реверб и добавен. Надявам се да ви е интересно. Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Ха... докато го слушах постоянно ми се въртеше в главата звучене като от игрива българска народна песен, не знам защо. Много харно развитие на мелодичните линии. Изненадва, затова ме кефи. А тия бързите сола не знам как ги правиш, ама специално за тях и само за тях аз бих им сложил някакъв ле-е-еличък хорус или едва доловим фленджър. Да мътят мозъка. Няма спор - зверски си добър, както като китарист, така и като музикант. Цитирай
synchu Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Суперб. Много готино и финно. Като настроение ми носи, почти същото като слушам Дикси Дрегс...& Стив Морз респективно... Днес е много хубав ден за отваряне на подфорум Авторска музика мдам .... First The Next Dimension, после това ... Цитирай
Icarus Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Брех! Аз очаквах някаква дива жица Супер готино и приятно инструменталче! Докато го слушах ми се стори направо, че гледам някакво кратко филмче Цитирай
Delyan Отговорено Юни 28, 2009 Автор Отговорено Юни 28, 2009 Благодаря за коментарите, радвам се че ви е допаднало Цитирай
Jordan69 Отговорено Юни 28, 2009 Отговорено Юни 28, 2009 Парчето е много яко,разнообразно имного ме изкефи...Любопитно ми е само в какъв стил е защото не съм чувал нещо друго което да прилича на него,пък и към края ми се струва че има и малко народни елементи(поне на мен така ми се стори...)Продължавай в същиа дух и за напред.Успех. Цитирай
kiusha82 Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 Браво!!!Има идея във всичките елементи.Хареса ми.Поздравления Цитирай
don_pepinio Отговорено Юни 29, 2009 Отговорено Юни 29, 2009 Ха...и аз не очаквах... Чувам свингец тук-таме. Майтапа настрана супер е,мен лично много ми допадна!!! П.П.Все пак се надявам да не се откажеш съвсем от overdrive-ът... Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Юни 30, 2009 Отговорено Юни 30, 2009 Иии, чак сега го чувам това! О, толкова е деликатно като замисъл и изпълнение! А аз просто си представям едно пинизчийско пианце - да се "закача" с китарата на места, без да се натрапва. Това, разбира се, ще смени целия фасон на композицията, но ще постави китарата в друг контекст... (Размечтах се... ) Мноооого идейно! Цитирай
Delyan Отговорено Юли 3, 2009 Автор Отговорено Юли 3, 2009 Мерси за коментарите! ... няма страшно, няма изгледи за отказване от драйва Цитирай
Recommended Posts