IgniteAll Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 Предполагам Пилето иска да си организирате едно чисто вокално мероприятие в което да има само гласове и никакви инструментални ужасии Цитирай
IgniteAll Отговорено Юли 16, 2007 Отговорено Юли 16, 2007 Ами според мен ще е нещо много симпатично Аз бих дошъл на една таква среща на много драго сърце! Цитирай
Elly Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 (Редактирано) Ама това е супер! Вече имаме публика за нещо, което дори не сме почнали да организираме!!! Какво ли ще се случи ако наистина направим нещо? А да питам - ще ходим ли в четвъртък в Тукан? Аз дотук броя: Elly Alis mravata - ако не и изникне нещо ... тва е. И още 2 полу-обещали желаещи в лична кореспонденция. Айде дееееееееееееееееееееееееееееее Редактирано Юли 17, 2007 от Elly Цитирай
Elly Отговорено Юли 17, 2007 Отговорено Юли 17, 2007 Ще го взема предвид. ХАХАХА Колегаааааа Да, теб имах предвид, но не с лошо!!! Сакън! Ми пък да отидем колкото и да сме.... Ако е хубу, ше им кажем за другия път Цитирай
Elly Отговорено Юли 19, 2007 Отговорено Юли 19, 2007 Значи. Обявявам час 22:00 на място. Аз ще съм там ))) Ае Цитирай
bulby Отговорено Юли 19, 2007 Отговорено Юли 19, 2007 Може би и аз ще дойда, но по-късно, към 23:30 някъде. Цитирай
Elly Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 Лелеееее колко яко беше, чак до сутринтааааа Това не беше честно да се случва в четвъртък. Сега как да работя, като съм Цитирай
PinTip Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 и как беше я ми кажете нещо повече че ми се пее и н мен трябва ли да си нося мп3 за караокето или се пеят смо стандартни и отлично втръснли и до болка познати хави? дайти инфу щот аз пея слабо познати джангърийки и требва да си ги права сам ма дли ша дадат диджеите авторски стават ли?! ако не става - жалко ма не еболка за умрене Цитирай
Elly Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 Хех, ами кво да ти кажа... Ситуацията "стандартни и отлично втръснли и до болка познати хави" я има в почти всяко караоке щото това си поръчват хората... Иначе каталогът вчера беше ОГРОМЕН! Доколкото разбрах над 4000 заглавия! Имаше много неща, които ме изненадаха, такива, които не бях чувала и т.н. Много добре са се подготвили хората За това дали можеш да си носиш - ами не знам, караоке файловете не са просто mp3, а друг формат (ще те излъжа как беше точно разширението), които съдължат както аудио, така и видео - текста на песента, който тече и се подчертава там, докъдето си стигнал... Това си е част от идеята - всички гледат текста докато слушат, припяват си с теб и т.н... Това не пречи да ги питаш де, може пък и да се навият ))) Много са симпатични двамата диджеи!!! Много готино водят нещата и става супер купон За авторските - е на това мисля вече че не му е мястото в караоке... Предполагам, че няма да стане Следи темата, другия път ела да провериш дали ще ти хареса И да ни попееш Цитирай
mravata Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 На мен пък едната съквартирантка в Студград ми беше спретнала чуден номер с решетката на вратата, така че да не мога да си вляза и спя в Собствената Стая!! Това беше причината да не дойда Цитирай
alis Отговорено Юли 20, 2007 Отговорено Юли 20, 2007 Караокето беше МНОООООГО забавно !!!!!! Чудя се Termy дали успя да се прибере поживо поздраво Цитирай
Recommended Posts