Jump to content
Българският форум за музиканти

alis

Members
  • Мнения

    106
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    вокал

Последни посетители

689 профилни разглеждания

alis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравей, имам нужда от текстове за песни на английски и бг. Пратих ти покана в скайп. Ако не е актуално, пиши как да се свържем. Поздрави
  2. alis

    Pro.feel - Miss Funky

    Сладко клипче
  3. Трябва много добро разпяване,пробвай глисандо(от най-високия тон до най-ниския) отгоре надолу и обратното.Ако си начинаеща внимавай,може да не е добра идея да го правиш сама.Най-вече не ги мисли че са преходни,че психиката много пречи
  4. Ми незнам как по-точно да се изразя....Ако се пее с различна динамика(особено при някои леки и бързи фрази)или нещо,което не ти е в най-цветния диапазон(ниските тонове,както е при мен),с две думи излизат малките неща(улавят се подробностите на изпяването).Това имам предвид като казвам,че "улавят добре динамиката".Говоря не само за кондензаторните модели на Електровойс,а и за динамичните.
  5. Честито!И аз в последно време започвам много да харесвам Electrovoice като марка,улавят много добре динамиката!
  6. Браво пичове,само така! Песничката е много хубава! За пеенето на Момчил няма какво да кажа,освен че съм му фенка отдавна! Искам да кажа(без да претендирам, че моето мнение е най-правилното),че барабаните леко кънтят,струва ми се трябва да звучат по-стегнати(като звук)и леко по-напред,баса при мен звучи малко бумтящ,струва ми се че трябва да е по-умерен и по-ясен като звук и китарката с уа,уа-то при мен много избива на моменти - леко изцъклена е.Беквокалите са много красиви като замисъл,но не звучат ясно като маса са малко.Като цяло всичко ми се иска да звучи по-ясно. Искам да ви кажа ,че напълно подкрепям всичко ,което правите и тези "критики "ако мога така да ги нарека са изцяло добронамерени Желая ви успех във всяко начинание-песента е супер!
  7. Здравейте,интересувам се от добро студио в София,което работи добре с вокали и електронен саунд.Моля ви споделете опита си .Ще съм благодарна ако някой ми препоръча място ,от което е останал доволен. Благодаря
  8. alis

    The Siege

    Харесва ми!
  9. В такъв случай ще ми е интересно да чуя,как си на трета би могло да звучи неизпищяно!Дали не би могла да го запише и да го чуем?
  10. Абе човек,тези високи тонове не биха могли да бъдат изпяти по друг начин.......Друг е въпроса дали е тъпа или умна..
  11. Караокето беше МНОООООГО забавно !!!!!! Чудя се Termy дали успя да се прибере поживо поздраво
  12. Aбе вие ходихте ли на караоке или аз съм пропуснала нещо?Ама хайде да е през седмицата
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.