CorvusCorax Отговорено Октомври 25, 2006 Автор Отговорено Октомври 25, 2006 Обявявам, че ще успея да пристигна едва след 22 часа - на работа съм. Моля който иска да ме бие или да ме пита нещо да ме изчака до тогава! Цитирай
toshevski Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Няма проблем, гарванчо! Ще те изчакаме! :killyou: Цитирай
Грация Отговорено Октомври 25, 2006 Отговорено Октомври 25, 2006 Може ли някой да напише още някакъв ориентир за това заведение,защото аз нещо не разбрах за коя градинка става въпрос Коя е спирката на трамваите? Тази след подлеза на НДК ли или следващата? А градинката коя е? Тази която разделя Лозенец с Иван Вазов ли? Спирката е "Кръста" на самия Черни Връх, точно преди Хемус, в посока НДК. Цитирай
Robert Plant Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Бройте ме и мене ! Гарантирано! Ще съм много благодарен обаче, ако някой даде улица и номер, защото все още не ми е съвсем ясно къде точно ще е срещата (понятието "Кръст" някакси ми убягва ). Цитирай
haho1 Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Може ли някой да напише още някакъв ориентир за това заведение,защото аз нещо не разбрах за коя градинка става въпрос Коя е спирката на трамваите? Тази след подлеза на НДК ли или следващата? А градинката коя е? Тази която разделя Лозенец с Иван Вазов ли? Абе пичове колко от вас са от София??? Цитирай
Mandalay Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 2-ма. Точно тия дето не знаят къде е! Айде у лево със софийския комплекс. Цитирай
alis Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Бройте ме и мене ! Гарантирано! Ще съм много благодарен обаче, ако някой даде улица и номер, защото все още не ми е съвсем ясно къде точно ще е срещата (понятието "Кръст" някакси ми убягва ). "Кръста" било спирката на Техникума по Облекло горе на Лозенец Хем съм учила 4 години в това училище,а да не знам названието на спирката от която всеки ден съм хващала девятката за към вкъщи ....тц тц ,ТУ!!! Та качваш се на трамвай 9 примерно от подлеза на НДК и слизаш след като трамвая изкачи билото горе на Кемпински Зографски,пресичаш от другата страна-там е Техникума по Облекло и продължаваш няколко крачки надолу в обратна посока.От дясно някъде се пада заведението,ще се ориентираш по една малка градинка Цитирай
Грация Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Официално заявявам присъствието си утре. Само, че предвид, че познавам само няколко човека от вокалите и те ще дойдат по-късно....не знам как ще ви позная. Еми най-много да седна при други хора.... Цитирай
Mandalay Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Ще си сложа форумната тениска и ще гледам към 20.00 да дойда. Надявам се да не съм сам... Цитирай
mravata Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 За съжаление за мен не е сигурно вече вдигнах температура и ако не се оправя до утре.. Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 27, 2006 Автор Отговорено Октомври 27, 2006 Отново се обаждам, за да помоля да извините нечовешкото (птица съм все пак) ми закъснение, тъй като ще съм там в 22:15. Но няма начин да пропусна! Цитирай
Termy Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 Ще се присъединя към 20:00 - 20:30. Вижте, важно е не, колко хора ще дойдат, а да се покрие норматива за изпита бира Цитирай
Грация Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 Успешно се осъществи събиранео :read: За съжаление някои хора не дойдоха, но може би те съжаляват повече Цитирай
Mandalay Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 Бре, преди теб си тръгнах, преди мен пишеш И аз отчитам мероприятието за успешно! Беше ми много приятно да се запозная с тези които не се познавах Особено с някои Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 Уфф... така ми се искаше да дойда, но.... пак работа. Цитирай
Recommended Posts