пЕшУ Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 Не ми отговаряй няма да го прочета просто помисли малко над това което ти написах. Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 ^ хехе, не бе човек! Хората се слушат еди друг, това да не е "кой е по-по- най". Освен това, много ясно, че се бъзикам. Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 25, 2010 Отговорено Февруари 25, 2010 (Редактирано) Ми явно не е ясно - човека го заболя главата...а и след това изказване за ДТ - мисля, че и мигрена ще има скоро! Чак ме е яд че се регистрирах тука. Поздрав с парчето на Ray Charles - Hit the Road Jack Редактирано Февруари 25, 2010 от Ивелин Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Пешо, ако не можеш да си контролираш нервите и не разбираш кое е шега и сарказъм, работата ти не е в тоя форум! Ако толкова много те е яд, че си се регистрирал тук, мога много бързо да оправя тази грешка, само ми кажи? Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Не може да се изтрие акаунт. Но мога да го направя неизползваем во веки веков. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 Аз си мисля, че Пешуту е един друг, дето беше направил тема за Холдсуърт и някой "Мааааалооооумник" ()или нещо такова, му я е изтрил - стилът на изразяване е един и същ Цитирай
synchu Отговорено Февруари 26, 2010 Отговорено Февруари 26, 2010 ^ Агент си ти Тези мнения ще поседят за кратко. Цитирай
Recommended Posts