Hillbilly Отговорено Август 17, 2009 Share Отговорено Август 17, 2009 (Редактирано) http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP....erName%3DGibson ще добавя че доставката е 30 евро и идва за 5 дни с UPS Редактирано Август 17, 2009 от Hillbilly Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Август 17, 2009 Share Отговорено Август 17, 2009 ^^ Link 90 паунда или над 200лв. по-малко. Сигурен съм че и по-добри оферти могат да се намерят ако се разтърся сериозно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Август 17, 2009 Share Отговорено Август 17, 2009 Питането е за SG standard Heritage Cherry! Така, че нещо сте се объркали. В Томан цената е най-ниска. Не е номера да е черна или спешъл фейдид. За да се спестят пари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gueorgues Отговорено Август 17, 2009 Share Отговорено Август 17, 2009 Колеги, все пак разликата между спешъл и стандарт е доста съществена. Цената в Томан е най-ниска, но доколкото съм чувал - доста се бавят с доставките. В мюзикстор-а имам опит вече с няколко поръчки - точно както каза колегата - 30 евро и 5 дни - железни са в това отношение. UPS ти ги доставя до вратата. Последната ми поръчка от там беше именно Гибсън СГ стандарт - китарта е невероятна - грифът е нещо, което просто го няма на друга китара - изключително удобен. Имат една много добра промоция - китарата + кабел + Фейм лампово комбо за 1111 евро. На практика кубето излиза подарък. Страхотно кубе за домашни условия - много як "естествен" овърдрайв като го увеличиш до края. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Август 19, 2009 Share Отговорено Август 19, 2009 Дам, убягнала ми е тая подробност Special/Standart. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chefo Отговорено Ноември 9, 2009 Share Отговорено Ноември 9, 2009 Днес бях до този магазин тук в Пловдив на Костаки Пеев 11 (зад ПУ-то) и видях два прекрасни гибсъна Лес Пол-единия беше стандарт май, а другия къстъм и струваше 7 и нещо хилки.Първия бе към 4 500 лв.Питах за този който търся аз-SG standart без значение дали е ebony или cherry цвят,но човека ми каза че тепърва ще разработват магазина...За свирене нямало проблем...аз за жалост бързах и не можах да пробвам стандартния,но има време.Та така значи-сефте видях да има гибсън за продан в Пловдив,което ме радва и пожелавам на всеки мераклия да има една такава красавица,че дори и повече Лека вечер! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Chefo Отговорено Ноември 21, 2009 Share Отговорено Ноември 21, 2009 (Редактирано) В четвъртък влезнах и вече имаше едно черно SG спешъл обаче-2000 лв без малко струва,а стандарта ми казаха че е към 2600...посвирих и ми направи впечатление, че е удобна китара даже по удобна от стандартния Лес пол ,който също го пробвах.Направи ми впечатление, че с липсата на тремоло с-ма се бендва по лесно, а и тона е като че ли по-плътен.Щеше ми се да видя и посвиря на стандартно Sg, но и това звучеше супер. Та така...пак остава дилемата повече пари тук и да свириш на нея или да се довериш на немеца ,който я дава по-евтино.И с оглед на това, че 400 лева са си 400 лева везните клонят към интернет поръчката. Също така забелязах,че на моя скуайър съм добил една добра основа и е супер китара за начинаещи! Ще ми се да питам-грехота ли ще е да и се сложи 9-ки струни по-нататък-аз с такива свиря,че се продават с 10-ки от производителя. Редактирано Ноември 21, 2009 от Chefo Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Ноември 21, 2009 Share Отговорено Ноември 21, 2009 Имай на предвид,че Гибсън са с по-къса мензура и 9-ките може да ти дойдат прекалено меки и да плющат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts