kolio_k Публикувано Май 9, 2009 Публикувано Май 9, 2009 Скоро пак чух парчето на М, което Диката записа когато ми беше на гости и ми се присвири в този дух, не го бях правил от много отдавна http://www.4shared.com/file/104357896/d2c0...ng-backing.html Засега направих само бакинг трака, скоро ще гледам да врътна и някое импро отгоре. Парчето е бавно и удобно за джемене, надявам се да ви допадне и много хора да се включат п.п. Трака е правен на бързо и има трески за дялане, пък и аз не съм много кадърен с мидитата, но мисля, че е гот като за джем Цитирай
zwero Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Ами аз съм първия, който ще се престраши да се включи тук. http://www.esnips.com/doc/126d41c6-c01c-46...56/Jam-Kolio-YM Поздравления за готината темичка. Цитирай
kolio_k Отговорено Май 11, 2009 Автор Отговорено Май 11, 2009 Браво наистина много гот си го направил, хем използваш мотиви от оригиналната жица на пачето, а има и много от теб . А на втория хорус бая шред си му ударил , както си и подобава за М Мерси много за участието Цитирай
emo_tion1 Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 (Редактирано) Поздравления за темата Зверо много яко си забил и много добре си релаксирам на дивана слушайки изпълнението ти Тея дни ако остане време може да забия друг някой клавиш Редактирано Май 11, 2009 от emo_tion1 Цитирай
Бицев Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Наистина много добре! Разнообразни включвания, куп много готини моменти - браво! Цитирай
zwero Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Радвам се, че ви е допаднало. Има и малки грешки, но това нямаше да съм аз, ако не се оплета някъде (това пропуснах да го напиша в горния пост ). Цитирай
Delyan Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Малко включване с подобие на леко по-късен Малмстийн: <<Цък>> Отново много добър бекинг трак от Кольо Цитирай
kolio_k Отговорено Май 12, 2009 Автор Отговорено Май 12, 2009 Браво, жестоко Много издържано свирене, изкефих се супер. Скоро трябва и аз да се наканя да врътна един вариант, че то бекинга е лесна работа , ама да се свири отгоре..... п.п. ...откъде я извади тази техника и фрази, явно лицето Малмстиин не ти е било чуждо Цитирай
BlueZone Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Сега как ще се мия, идея си нямам - изкъртена ми е мивката Цитирай
Delyan Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Благодаря! Радвам се, че ви е допаднало. ... явно лицето Малмстиин не ти е било чуждо Просто в периода, в който открих, че въобще съществува такъв човек, наречен Yngwie Malmsteen, много го слушах и може би ми е останала някаква идея за негово звучене. А беше и един от първите китаристи с по-екстремно свирене, които чух. Благодарско и за този бекинг трак! Цитирай
MrDeath Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 ^Ингви, не се прави, а кажи кога научи български!!! Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 И двамата изкъртват, и после само се депресирам, че имам техниката на 9 годишно дете, и не мога и аз така. Цитирай
kolio_k Отговорено Май 13, 2009 Автор Отговорено Май 13, 2009 Вчера вечерта успях и аз да врътна един вариант. Има, както винаги, разни грешки и недомислици, но не е за издаване така или иначе Не ми е лесно вече да свиря така, този вид свирене си иска упражнения, а аз съм ги зарязал от 94та насам, що се отнася до жанра , карам на спомени Малмстрьонг Джем Цитирай
Recommended Posts