the_pazzo Публикувано Април 17, 2009 Публикувано Април 17, 2009 Пичове помогнете ми да си направя някакъв план за упражнения за различните дни от седмицата. Доколкото знам не е добре да упражняваж всичко наведнъж ама пък напоследък само стържа гами с камертон и зациклям. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 Пич, мислиш ли че всички имаме график? Понеделник това, вторник онова. Свири това, което искаш. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 Hah ,какъв план бе човек днеска ще свиря Меидън утре малко джаз Цитирай
nickysn Отговорено Април 18, 2009 Отговорено Април 18, 2009 Ето тук има идеи: http://www.justinguitar.com/en/TB-020-BeginnersPractice.php http://www.justinguitar.com/en/TB-021-Inte...atePractice.php Цитирай
the_pazzo Отговорено Април 18, 2009 Автор Отговорено Април 18, 2009 Мерси много , justinguitar и друг път съм го разглеждал ама явно не подробно. Цитирай
musicman Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Трябва да ми остане време да пусна едни материали в сайта по въпроса. Иначе мнението ми е, че трябва да има някакъв план за да има развитие. Така, че въпроса на the_pazzo е много логичен. Общо взето всеки трябва сам за себе си да реши какво да упражнява щото аз ако съм свободен в понеделник и имам да кажем 2 часа за упражнения - ти може да не си. Така, че планът трябва да е седмичен и строго индивидуален. Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Май ето в ТАЗИ тема имаше нещо подобно, the_pazzo, ако ти се занимава, разгледай я. Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Хех, това да не е програма за фитнес бе, мен Аз лично свира каквото ми е на душата... и каквото съм научил досега Цитирай
Malcolm_Young Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Ами свири каквото ти дойде! AC/DC-Thunderstruck ако го свириш като Ангъс.... :music336: :punk_guitar: Цитирай
Unchained Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Всъщност с планове е доста по-лесно. Доскоро и аз не използвах такива, но определено помага - сега вече не се чудя толкова какво да свиря и не се разсейвам както преди, всичко съм си го планирал преди да започна. От всеки ден съм си отделил по час и половина за нещо като "работа" по техники и теория, от там нататък вече свиря каквото си поискам и така забелязвам по-бързо развитие у мен. Тъй че, хич не е лошо да знаеш какво да свириш Цитирай
Zlatanov Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 (Редактирано) Аз лично се сещам за Рок Дисциплината на Петручи прегледай я ... Разделена е на секции спокойно може да се упражняват по една на ден Хем няма да зацикляш, хем ще се упражняваш както си трябва Редактирано Април 24, 2009 от Zlatanov Цитирай
Zlatanov Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Хех, това да не е програма за фитнес бе, мен Аз лично свира каквото ми е на душата... и каквото съм научил досега А как напредваш или си циклиш на едно място? Цитирай
the_pazzo Отговорено Април 24, 2009 Автор Отговорено Април 24, 2009 Общо взето рок дисциплината, плюс другата школа на Петручи- Wild Stringdom и метал лийд гитар на Трой Стетина и някой друг сайт са ми основните помагала. Имам още около 20 гигабайта уроци предимно на видео ама първите са ми най-полезни. Цитирай
the_pazzo Отговорено Май 16, 2009 Автор Отговорено Май 16, 2009 Май намерих каквото ми трябва- Frank Gambale-Chopbuilder 3 пъти седмично /много ми помага/, другите дни усъвършенствам теория,всякакви техники и т.н. Цитирай
Recommended Posts