kolio_k Публикувано Април 15, 2009 Публикувано Април 15, 2009 Получих ефекта вчера и понеже останах много впечатлен от саунда му, реших да врътна един семъл. http://www.4shared.com/file/98728826/a6d0a01/BBXotic.html Китарата е Фендер Стратокастер, освен педала използвам и съвсем малко аналогово ехо (Ibanez ADL), записах двата ампа (ляво Буги, дясно Енгл) с два кондензаторни микрофона, за да е най реалистично, макар и сурово, няма абсолютно никаква обработка от компа, само натиснах REC . Ще се радвам на коментари относно саунда п.п. само крайните стъпала и говорителите са от двата ампа, иначе преампа и за ляво и дясно е от Енгъла Цитирай
Xoce Отговорено Април 16, 2009 Отговорено Април 16, 2009 Сташна машинка, с много, много благ тон. Цитирай
kolio_k Отговорено Април 16, 2009 Автор Отговорено Април 16, 2009 Мерси за коментарите колеги, радвам се че ефекта ви допада. Аз съм възхитен от него Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 16, 2009 Отговорено Април 16, 2009 Много добре обажда, ще търсим схемата... Цитирай
kolio_k Отговорено Април 16, 2009 Автор Отговорено Април 16, 2009 Аз нали съм си българин, веднага го отворих да го разгледам. Установих, че много чарк е замазан с нещо бяло и няма означения. Предполагам, че хорицата се опитват някак да си защитят продукта . Доколко ще бъде успешно, друг въпрос, надявам се да я карат добре, защото тези хора, направили този саунд , наистина ги бива . Аз лично мисля, че макар и скъп, ефекта си струва парите отвсякъде, намерих си най накрая перфектния дист, който си търся от много време Цитирай
synchu Отговорено Април 16, 2009 Отговорено Април 16, 2009 Спокойно - това е до следващия перфектен дист :-) И накрая като Джеф Бек един Маршал и Волюм контрол.... Цитирай
kolio_k Отговорено Април 16, 2009 Автор Отговорено Април 16, 2009 Имам доста опит с камиончета, в частност драйвове и наистина се съмнявам, че скоро ще го разлюбя този, надминава сериозно всички други, които съм използвал, поне що се отнася до личните ми предпочитания А иначе не вярвам да опра до варианта на Джеф Бек, не си падам по Маршали особено Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Април 16, 2009 Отговорено Април 16, 2009 може ли нещо с повече драйв ? ала мазния тон на Анди Тимънс Цитирай
Recommended Posts