hendrixxx Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Извинявам се ако и мен причислявате към хората с наплив на мнение, просто видях че има такава тема и реших да отговоря . И да си изкажа мнението за телекастер (вие ако щете се сърдете) китарата си е хубава стига да е в добро обкръжение ( не върви телекастер да е между джаксъни с ръб с който може да се пробие бетон) и тва е от мене. Наздраве и без нерви !!! Цитирай
7thString Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 ^ Естествено - както има и мъже, които си падат по дебели жени тип бъчва, така има и хора, които харесват формата на телето Цитирай
VERSUS Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Също бих искал да кажа, че Telecaster е уникално дървена измишльотина погрешно сътворена от доказаните Fender. Fender са започнали да се доказват именно с тая китара. Но щом ти казваш, че е грешка, първата масово произвеждана електрическа китара в света, по която са направени още милиони други, ок. Твоето мнение е доста важно по такива големи въпроси. Все пак си доста сериозен човек, с доста сериозни постижения в тази сфера. Хетфийлд не свири ли с Gibson Explorer? На мен Гибсъна ми харесва, както и Джаксън Кели-то, обаче така изръбена формата на EX-овете не ми харесва никак. А за Телекастърите - какво значение има кога е била създадена китарата, китарите, които аз харесвам нямат нищо общо с формата на телекастъра, така че не виждам защо трябва да я уважавам. Нито са били повлияни от нея, нито нищо. Въпрос на вкус е, това си е лично мнение за теле-то, обаче наистина е много грозна за мен. Всяка електрическа китара на света е повлияна от Fender Telecaster. Защо? Намирането на отговор не е особено трудно. Цитирай
muzicantini Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Тази тема няма ли кой да я изтрие, защото освен глупости в нея, нищо друго няма Цитирай
Annonnymоus Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 (Редактирано) @VERSUS Би ли ми обяснил как може една такава китара http://7tgreekmyth.wikispaces.com/file/vie...%2BPRO%2BBK.jpg или http://profile.ultimate-guitar.com/profile...309_image_0.jpg да бъде повлияна от Телекастер? В темата, доколкото разбирам от предните 40 страници, всеки изразява мнение и вкус, това е моят вкус, аз не го налагам, просто реших да се разпиша и аз. Не намирам това за лошо и не смятам, че съм обидил някой, нито съм го правил с такава цел. Редактирано Декември 6, 2010 от Annonnymоus Цитирай
VERSUS Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Не съм го приемал като обида Ето как : Telecaster e първата масова solid-body китара, всяка следваща solid-body е малко или много повлияна от нея. Китарата, която си постнал също е solid-body. Най-малкото по това е повлияна Цитирай
Annonnymоus Отговорено Декември 6, 2010 Отговорено Декември 6, 2010 Но в темата говорим за външен вид, тоест форма (поне аз така го разбирам). За начина на изработка е повлияна, това не съм го отричал и знам, че е така, но за формата въображението играе главната роля, а тук просто не виждам дори едно нещо, по което да си приличат телата на китарите. Цитирай
Svanio Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 Най-грозната китара Повечето, който бяха в темата Най-красивата китара 'сем сериозно Цитирай
7thString Отговорено Декември 7, 2010 Отговорено Декември 7, 2010 Момчета, като отваряте една тема, попрочитайте все пак какво пише в нея Хайде ще ви припомня: Най-грозната китара, Дайте вашите предложенияСтава въпрос само за визията. Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 9, 2010 Отговорено Декември 9, 2010 Момчета, един въпрос? Колко от вас са пипали Теле? Защото съм сигурен, че след 5-10 минути свирня на нея набързо ще ви се хареса. Цитирай
muzicantini Отговорено Декември 9, 2010 Отговорено Декември 9, 2010 Ако си ортодоксален metal head, едва ли ще ти хареса. Цитирай
7thString Отговорено Декември 9, 2010 Отговорено Декември 9, 2010 ^^ Явно пак не успяваш да прочетеш смисъла на темата за ВЪНШЕН ВИД на китарата Телето ми харесва като саунд, но е отвратително-грозна китара. Също както една мацка може да е страхотна в леглото, но и също толкова грозновата Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 9, 2010 Отговорено Декември 9, 2010 Защо "пак" ? Много добре си схващам идеята на темата. Мисълта ми беше, че и на мен не ми харесваше. След като свирих на няколко Телета, и на външен и на вътрешен вид ми изглеждат страшно яки. Цитирай
V3n0m Отговорено Декември 9, 2010 Отговорено Декември 9, 2010 Понеже темата се превърна в Telecaster vs BC Rich & Jakson нека да обобщим на кратко и да преминем към същността на темата, която е "Най-грозната китара, Дайте вашите предложения Става въпрос само за визията." Та: 1. Всички металисти, които се кефим на BC Rich & Jakson сме комплексирани. 2. Телекастера има уникален, приказно вълшебен звук, несравним с другите китари. 3. Телекастера е бащата и майката на всички китари и затова всички китари приличат на него (и за да не се заядете казвам ДА китарите се размножават полово ) 4. Телекастера е прекрасна домакиня и майка. 5. BC Rich & Jakson са бледо копие на телето. Абе въобще А сега по темата. Значи питаше се "Коя е най грозната китара". Е па тва е лесто: Fender Telecaster .Наздраве на феновете на BC Rich & Jakson Цитирай
Recommended Posts