разбойник Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 Според мен Телекастер-ът е една от най-музикантските и стилни китари като вид - форма на тялото, гриф и т.н. А този на снимката по-горе щеше да е супер, ако беше в по-нормални цветове и със сингъл-койл адаптер отпред. Цитирай
andrey_metala Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 най-грозна е тази китара за която не се грижиш, тази която събира прах и няма струни. Тази която вехне, защото си прослушал долнопробна чалга... А по отношение на Телекастъра - ако ми го подарят ще му се зарадвам много... Цитирай
Zlatanov Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 най-грозна е тази китара за която не се грижиш, тази която събира прах и няма струни. Тази която вехне, защото си прослушал долнопробна чалга...А по отношение на Телекастъра - ако ми го подарят ще му се зарадвам много... само дето аз неща телекастър Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 (Редактирано) телекастера е благороден инструмент. който не го знае това - явно още е на етап, в който предочитанията му са много окастрени както стилово, така и музикално петручи - не говоря за теб Редактирано Ноември 29, 2005 от stratocaster Цитирай
Zlatanov Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 (Редактирано) телекастера е благороден инструмент. който не го знае това - явно още е на етап, в който предочитанията му са много окастрени както стилово, така и музикално петручи - не говоря за теб ок нп, явно си разбрал за какво става дума ... аз не искам телекастер ама тфа не е грозна китара ... няма грозни китара им различни вкусове Редактирано Ноември 29, 2005 от Petrucci Цитирай
st0rmblastt Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 (Редактирано) телекастера е благороден инструмент. който не го знае това - явно още е на етап, в който предочитанията му са много окастрени както стилово, така и музикално петручи - не говоря за теб Ахам. Значи който не ми харесва телекастър-а, предпочита само наколко стила. Ок, шом те влече...Кфо общо има лика на една китара с тфа кфи стилове предпочита някой? Би ли ми обяснил? Ааа, и един пример: кефа се страшно много на Wintersun. Jari сфири с Телекастър. Кфо стана? Редактирано Ноември 29, 2005 от st0rmblastt Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 (Редактирано) м не искам да коментирам мнението ти. въвсем погрешно ме разбра кефи се там и тва е Редактирано Ноември 29, 2005 от stratocaster Цитирай
kazimbutt Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 На мене Телекастерът просто не ми харесва как изглежда. Стратокастерът е много по-красива китара. Различни хора - различни мнения. Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 kazimbutt, изказа се както му е реда. а не като нашия приятел - едва ли не 'който не е съгласен с мен да мре' всеки си има различен вкус. но според мен не е важно как ти изглежда китарата, а какво правиш с нея Цитирай
NeonGod Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 с тая долната талпа само някои детаджия може да свири ПП не се обиждаите нищо лично просто ви отива Цитирай
st0rmblastt Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 (Редактирано) startocaster, Коментирай си спокойно, аз не се заяждам. Обясни ми какво имаш предвид, щом съм те разбрал погрешно. Иначе излиза, че ти се заяждаш. Може би и ти си ме разбрал погрешно. Аз говора за ВЪНШНИЯ вид на китарата, не за качеството й. Темата е за грозни китари. И къде съм казал 'който не е съгласен с мен да мре' или нещо от сорта? Откъде накъде си вадиш такива изводи? М? Редактирано Ноември 29, 2005 от st0rmblastt Цитирай
kazimbutt Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 kazimbutt, изказа се както му е реда. а не като нашия приятел - едва ли не 'който не е съгласен с мен да мре'всеки си има различен вкус. но според мен не е важно как ти изглежда китарата, а какво правиш с нея Правилно! Наистина е по-важно това какък звук я караш да издава. Но все пак китарата, на която свириш трябва и да ти харесва, нали? Цитирай
chris_barnes Отговорено Ноември 30, 2005 Отговорено Ноември 30, 2005 na kolegata deto vika 4e Jackson i BcRich sa grozni kitari 6e mu kaja 4e leko se e pooburkal!!Neznam toi s kwa kitara swiri ama mu pojelavam 1 den da moje da si kupi kato kitarata na CHuck SCHULDINER (RIP)...i togava da wika 4e e grozna!!\ a kolkoto do men,az smqtam moq jackson za dosta krasiv...(mnoo po-krasiv ot nqkoi kriv SQUIER!!) aide sus zdrawe... a,i btw ne me psuvaite mnogo 6tot ne sum pisal na kirilica,ama w toq 6iban klub nqma kirilica a i ne6to ne iska6e da zaredi vgradeniq kirilizator, a durjah da izrazq mnenieto si Цитирай
Recommended Posts