BlueZone Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 Мисля да се изкажа доста дълбокомислено по темата: СПОРЕД МЕН НАЙ-ГРОЗНАТА КИТАРА Е СЧУПЕНАТА Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 27, 2005 Отговорено Ноември 27, 2005 темата беше посъбрала прах, но не издържах просто вече http://www.specimenproducts.com/instru/pac.html Цитирай
kazimbutt Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 Telecaster на Fender ми е много неприятна на външен вид китара... Цитирай
t-rex Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 Telecaster на Fender ми е много неприятна на външен вид китара... ама как свири. Цитирай
t-rex Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 пък и няма да я шибаш тая китара а ще свириш на нея. пък и със сигурност си шибал и по-грозни същества от тая китара. Цитирай
fluti Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 ЗАбележете надписът на главтаа!!!! No comment Стига бе, аз на такава китара започнах и свирих към 3 години на нея, даже саморъчно и навих адаптер, няма да я обиждаш :killyou: Само че моята нямаше гениалния надпис "Джипсон" (много циганско звучи). Цитирай
pacman Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 темата беше посъбрала прах, но не издържах просто вече <_>http://www.specimenproducts.com/instru/pac.html Страте, как можа бе, момко!!! А за звука на Телето (bridge)- ит'с ди ълимът клийн саунд фор ми Цитирай
the_gorer Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 Telecaster на Fender ми е много неприятна на външен вид китара... И на мен Телекастерът ми изглеждаше много грозен, даже май писах в същата тема за него колко е гаден. Ама сега поумнях и искам Телекастер! Изведнъж почна страшно да ме кефи както и доста други стари модели китара, които досега смятах за грозни. Ей такива футуристични неща като този Стайнбергер ми се струват грозни: Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 темата беше посъбрала прах, но не издържах просто вече http://www.specimenproducts.com/instru/pac.html Страте, как можа бе, момко!!! А за звука на Телето (bridge)- ит'с ди ълимът клийн саунд фор ми хххехехе, верно не се сетих за теб ))) не се сърдиш нали? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 28, 2005 Отговорено Ноември 28, 2005 (Редактирано) На кого е нужна китара без струни-и-и-и? Може би най-грозни са лес-пол имитациите на кремона. Или телекастер-а. Да де, амам май стайнбергер-а. Редактирано Ноември 28, 2005 от Evtim Djerekarov Цитирай
pacman Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 хххехехе, верно не се сетих за теб ))) не се сърдиш нали? Край. Вече нищо не е същото! Whaaaaaa!!!!! Ай наздраве :green: Не толкова рано сутринта де, по принцип. Цитирай
DanelectroDC Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 на телекастера главата му само е някак си крива, според мен. тялото си емного яко. но си има стил де. а пък самата китара като такава, няма какво да я коментираме. класика иначе метълските глави на Дийн, тия разчекнатите според мен са единица за лош вкус. само мнение, де. Цитирай
7thString Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 Много ме дразнят всякакви заоблени контури. Изключваме класическата страт форма, ама и тя ме дразни, когато рогата не са остри. Присъединявам се към агитката на нехаресващите телекастера- тялото е супер "изсулено", главата също, но пък звука си го бива. И да- кефя се на стрелите и "ръбатите" китари- супер яко нещо като форма и прави впечатление на лайв, ама сте прави, че като седнеш да свириш оставаш със синини по краката. Та така- тия форми са "гъзарски", не музикални Цитирай
st0rmblastt Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 (Редактирано) И на мене ми изглежда отвратителeн Телекастър-а. Направо ми се драйфа. Бридж адаптера се едно е в пепелник, а грифът е като напикан. "Пластината" под потенциометрите още по-грозен го прави. Определено е в моя топ 10 за грозни китари и то на първо място Другите китари, които намирам за грозни са Ibanez, най-вече RG серията. P.S. (за кухите лейки и недоразбралите) Тфа е лично мнение и не ангажирам никого с него...И не ми плямпайте, че не разбирам или нямам вкус и такиа ла*на. Редактирано Ноември 29, 2005 от st0rmblastt Цитирай
t-rex Отговорено Ноември 29, 2005 Отговорено Ноември 29, 2005 И на мене ми изглежда отвратителeн Телекастър-а. Направо ми се драйфа. Бридж адаптера се едно е в пепелник, а грифът е като напикан. "Пластината" под потенциометрите още по-грозен го прави. Определено е в моя топ 10 за грозни китари и то на първо място Другите китари, които намирам за грозни са Ibanez, най-вече RG серията. P.S. (за кухите лейки и недоразбралите) Тфа е лично мнение и не ангажирам никого с него...И не ми плямпайте, че не разбирам или нямам вкус и такиа ла*на. не знам защо не ти харесва ама как мечтая да барна едно такова теле Цитирай
Recommended Posts