Jump to content
Българският форум за музиканти

t-rex

Members
  • Мнения

    223
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от t-rex

  1. t-rex

    Tortilla Flat

    Суровия запис в репетиционната, а смесване и мастър при Пацо в Балкантон.
  2. t-rex

    Tortilla Flat

    Благодаря. Скоро ще има и още!
  3. А на живо в София някога? На мен лично много ми хареса. Не знаех че има такава група. Само напред!
  4. t-rex

    Tortilla Flat

    Ето нещо ново и от нас ! Made In China Майна
  5. t-rex

    Confused

    страшни сте пичове. отдавна не бях чувал толкова готина музика. и поздрави за певеца. страшен глас, фийлинг, тръпка абе няма такива певци напоследък. общо взето ме усмихнахте много яко. м/у другото съм ви пратил рекуест в спейса. продължавайте все така. поздрави Тошо
  6. при положение че в регламента на целия конКУРс е упоменато че само пеенето е на живо просто коментара е излишен. защото всеки/а добре изглеждащ/а певец/певица може да изкиха определена сума на определен човек и да се дореди до шибания конкурс. неслучайно нито една качествена банда не е пробила чрез евровизия. само кръчмаро-текезесарски полюции от рода на АББА. относно журито мисля че няма какво да ги набеждаваме хората. и аз мисля че може да бъде съставено от по-млади и по-инакомислещи хора, но те са си в бизнеса и знаят как стават нещата, а и соц харктера на конкурса не предполага инакомислещи персони. но все пак родния performer страда от сериозна липса на внимание и изява и би си дал задника за да го врътнат по кАНАЛА. и лично според мен дори и за хубавите песни (ако има такива признавам че нямам излишно време да гледам подобни лайна) и за техните изпълнители евровизия е ужасно лоша реклама.
  7. ами изроди.пълни комплексари. но явно всеки си има истина.
  8. е за по-тъпанарско състезание не бях чувал баси. сборище на малоумието. музиката е изкуство все пак бре Саше
  9. t-rex

    Клипове - архив!

    http://www.glumbert.com/media/mckee
  10. t-rex

    фендер

    наистина зависи. аз съм чувал мексикански страт който звучи убийствено. същевременно има един американскив динакорд който е пълна пръчка. а дали е американски не мога да кажа, но тъй пише. но наистина са малко хората с оригинални фендери в бг. иначе съм свирил и на купен от норвегия ами пак си беше кофти. явно е въпрос на късмет да намериш нещо истинско. веднъж имах възможност да дрънна на джеф бек модел купен от щатите е това е друга работа вече. наистина яка китара. въпреки че принципно не обичам тази практи да си вземеш китар на някой щото си му фен. но тази китарка я биваше много.
  11. аз се научих след две седмици упорито духане и смучене. не си чувствах устните. после всичко някак си потръгна. нямам обяснение просто се получи. тъй че дерзай
  12. t-rex

    Smallman

    отдавна не съм чувал нещо толкова истинско и добро. бравос момчета! със сигурност когато забиете на живо сме там
  13. t-rex

    Fender Deluxe Hot Rod

    рандъл звучи добре но с него само яко жица нищо друго. пи ви? аз съм много против тая фирма тъй че няма да коментирам. просто съм имал кофти тръпки с подобни сандъци. а за фендера на практика можеш да свириш всичко. блус, рок, хеви че и по-тежките стилове. зависи всичко от ефектите. според мен няма да сбъркаш ако си го купиш и цената е повече от добра.
  14. бравос. страшно свирене. само да попитам понеже чух това което е в сайта ви само инструментали ли праскате или някой пее понякога. понеже никой не запя в тез семпли и ми е интересно. поздрави
  15. ...и аз не искам да се заяждам с теб Далече съм от Мисълта ,че в Ъндърграунда няма Интересни и Готини Банди. Само не разбрах какво е значението на Ъндърграунда за развитието на БГ Музиката Това че , на единици като теб все още им харесва да слушат Изброените от теб Банди (Не казвам ,че групите са лоши), не значи ,че Ъндърграунда има значение за БГ музиката. Ъндърграунда ще си остане Пълен с Млади Талантливи Музиканти, които с течение на Времето или ще се уморят или ще се продадат и бандите им ще се разпаднат . БГ Музиката ще си Остане Нискобюджетна зле продуцирана и пълна с безумни изпълнения! Защото нито БГ ъндърграунда ,въпреки Талантите,ще намери Пари за да пребори ПОШЛОСТТА на БГ музиката, Нито БГ Музиката с Пошлостта си ще се промени, защото НЯМА пазарни Правила и няма никакво значение как пееш, как свириш и каква ти е песента . В БГ музиката имат значение само Връзките,Парите и Глупавата Суета на ПиАрите. Защото в БГ сега няма значение какво пееш, а единственото значение Кой с какви Пари излиза на Пазара! В Крайна Сметка Мръсните Пари отиват на Вятъра, защото се дават на Свои хора. а се дават на свои хора,защото е все едно колко и на кого ще дадеш,щото Пазар НЯМА и не се печели.Всеки сваля всичко от нета. Тука идва думата ми за Липсата на Правила и на Институции ,които да се грижат за прилагането им! (писал съм вече) ми то винаги е имало значение кой с какви кинти излиза на пазара. самата музика като музика не продава. продава я рекламата. а за това както всички знаем са нужни солидни финансови запаси. и не мисля че колегата Shai Hulud иска да каже че в бг ъдърграунда няма талантливи банди. просто всеки би се радвал на възможността да се махне от там. аи не виждам какво лошо има в това да се продадеш. колкото повече го направят толкова по-добре. защото това ще създаде бизнеса. а не оплакванията че нямало пиари продуценти менажери и т.н. вече нещата стоят така че никой нищо наготово няма да получи. трябва да се пребориш за да получиш нещо. а не като естрадната ни гилдия дето само реве че едно време държавата давала пари а сега нямало държавна политика по въпроса. на това твърдение имам само едно да кажа: НО СВЪРШИ СЕ ТАЯ-Я -ЙО. ето вижте уикеда. пичовете не свирят вече основно в бг а тъкмо наобратно. свирят по клубове из цяла европа. те са взели нещата в свои ръце. това е истината според мен.
  16. t-rex

    David Coverdale

    абе не знам как пее ама как пие деба и смока
  17. хе хе аита пеа пеа. с удоволствие ще чуя това което е тук. все пак росьо ви е или беше басист. какъвто и да му е статуса в момента поздравете го.
  18. ми питай бре Симеоне! :think:
  19. Що? Тя кво?... Злобара ДЕ МОЙН? ми то всяка жене е малко или много злобичка ама при нея по-гадното е че забравя откъде е тръгнала. нали знаете приказка за стълбата? е нещо такова. или съкратения вариантна английски: BE NICE TO EVEREBODY ON YOUR WAY UP, BECAUSE YOU DON'T KNOW WHO YOU GONNA MEET ON YOUR WAY DOWN. или нещо такова. девойката е надувка. лошото е че дори и няма за какво да се надува. освен за двете вимета отпред. и добре че са те че инак хептен за нищо нямаше да я бива.
  20. не са слухове пич. самата истина е. наистина вики и деси са се намерили в спринт. а това че пейо не иска да чуе и за тях не е вярно. по-скоро обратното. аз се познавам с тях и ми е малко странно че са постъпили така тъпо. като изключим виктория останалите поне бяха готини пичове. особено китариста им деси с когото сме свирили заедно. даже докато създаваха мастило им помогнах в началото като свирих около 2 месеца с тях. явно са се главозамаяли. жалко наистина.
  21. целях само да помогна ако някой има нужда от моето мнение добре. ако не здраве да е.
  22. Абре немога да разбера що си налагаш така мнението. Тоест твоите музикални вкусове!!! Тва е доста нагло според мен!!! Остави го човека - за него Ibanez и Jackson не са китари ... продължавам да си държа на мнението. лайняни китари са и толкоз. това е мое мнение. вие що ви се свири с лайна си е ваша работа.
  23. Абре немога да разбера що си налагаш така мнението. Тоест твоите музикални вкусове!!! Тва е доста нагло според мен!!! аз ли криво ти говорих ти ли криво ме разбра :think: не знам що така с лошо ме погна но ако си мислиш че налагам нещо жестоко се лъжеш. просто човека иска съвет и аз давам такъв в съответсвие с моя опит. дали момчето ще се съобрази с него или не на мен не ми дреме. и не става дума за вкусове а за това че това за мен е правилния начин. и просто споделям. не виждам с какво сбърках че си навлякох гнева ти. или просто щото моето мнение в повечето случаи се различава от на повечето съфорумци и изведнъж се налагам. не искам да се конфронтирам тъй че
  24. ами според мен си се хванал малко от краката за главата. за да ти е по-лесно да свириш металика или нещо от тоя род почни от корените: чък бери, бийтълс, стуонс. после задължително цепелин, крийм и хендрикс, и като стигнеш до металика ще разбереш че не се свири кой знае какво просто е малко по-бързо. също така АЦ/ДЦ.задължително. там освен за китарата ще наъчиш и много за ритъма. а ако искаш да ставаш виртуоз слушай стиви рей вон. и не само да ги слушаш ами и да вадиш това което слушаш. по-добра школа от това няма. а да и мноооооооооооооооооого труд. ай успех
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.