Wandering Spirit Отговорено Октомври 24, 2009 Отговорено Октомври 24, 2009 Тази е на Стив Вай: http://vai.com/Machines/guitarpages/guitar119.html Номинирам я Цитирай
Zari Отговорено Октомври 25, 2009 Отговорено Октомври 25, 2009 На такава съм свирила,начи няма по-неудобна китара и по-грозна,разбира се Цитирай
icytiger Отговорено Септември 27, 2010 Отговорено Септември 27, 2010 (Редактирано) XD Редактирано Септември 27, 2010 от icytiger Цитирай
Annonnymоus Отговорено Декември 4, 2010 Отговорено Декември 4, 2010 (Редактирано) Telecaster, SG, ESP EX-сериите, ML-а на Дийн са първите за които се сещам в момента. Не е да няма и по-грозни, обаче това ми дойде първо на ума. А, да, забравих да спомена и Thunderbird. Редактирано Декември 4, 2010 от Annonnymоus Цитирай
Dankata0071 Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 На такава съм свирила,начи няма по-неудобна китара и по-грозна,разбира се Чудно ми е как се настройва това нещо Цитирай
papsecaro Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 Telecaster, SG, ESP EX-сериите, ML-а на Дийн са първите за които се сещам в момента. Не е да няма и по-грозни, обаче това ми дойде първо на ума. А, да, забравих да спомена и Thunderbird. ДА ! Напълно съм съгласен! Най-вече Telecaster-ите и ESP EX Series... Цитирай
Voodoo_MetaL_PK Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 Телекастър е грозна, обаче за ЕХ - кажи го на Хетфийлд. Цитирай
aaaaaaaaiiiiii Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 (Редактирано) Оф ,яки изказвания ,когато е бил създаден Телекастъра ,тея ваште "талпи" не са съществува ли,така че малко уважение И какво грозно намирате незнам ,мене си ми харесва Редактирано Декември 5, 2010 от aaaaaaaaiiiiii Цитирай
kiusha82 Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 Оф ,яки изказвания ,когато е бил създаден Телекастъра ,тея ваште "талпи" не са съществува ли,така че малко уважениеИ какво грозно намирате незнам ,мене си ми харесва +1 Цитирай
Annonnymоus Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 Хетфийлд не свири ли с Gibson Explorer? На мен Гибсъна ми харесва, както и Джаксън Кели-то, обаче така изръбена формата на EX-овете не ми харесва никак. А за Телекастърите - какво значение има кога е била създадена китарата, китарите, които аз харесвам нямат нищо общо с формата на телекастъра, така че не виждам защо трябва да я уважавам. Нито са били повлияни от нея, нито нищо. Въпрос на вкус е, това си е лично мнение за теле-то, обаче наистина е много грозна за мен. Цитирай
Александар Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 За Wayne Hydra се согласувам дека е грозна, ама Телекастер и Лес Пол се класика кога станува збор електрични гитари. Конкретно кога станува збор за телекастерот, тоа е гитара на која се свири секаква музика, почнувајќи од кантри па до џез. Сепак сето тоа е прашање на вкус, а и до тоа каква музика некој слуша, т.е. кој му е идол или така нешто. На мене пак повеќе ми се допаѓа телекастер од стратокастер, а пак и да не зборуваме за крамери, мамери, флајинг ви итн. итн. Цитирай
Yo The Real Отговорено Декември 5, 2010 Отговорено Декември 5, 2010 (Редактирано) Повечето начинаещи не харесват телето... преди година и аз не го харесвах. Сега бих убил дори за Скуайърче. А да... Хетфийлд не свири с ЕХ. Свири с Гибсън Експлорер и ESP копие не Експлорер. Имат разлики с ЕХ. Редактирано Декември 5, 2010 от Yo The Real Цитирай
Recommended Posts