Packo Packomirov Публикувано Февруари 24, 2009 Публикувано Февруари 24, 2009 ...Като гледам тоя нов модел китарка, си мисля че тия от Gibson май само съсипват материала...не ми изглежда кой знае колко добра, нищо че пише 'Gibson' на нея... ...ето повече инфо - ЦЪК , а и ТУК.... ...а вие какво мислите за тази цепеница? Цитирай
Trysth Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Подсъдно грозна е според мен. Цитирай
sasog Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 (Редактирано) Не се косете-ще бъдат произведени само 350 бройки.Тоя Експлорър много ми прилича на една китара с форма на сиренце. http://images.google.bg/imgres?imgurl=http...v%3D2%26hl%3Dbg Редактирано Февруари 24, 2009 от sasog Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Съдейки по отворите, според мен от тази китара става добра платноходка или любителско самолетче Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 СпЕстили са некой лев, заради кризата. Изрязания материал може за се използва за огрев. Цитирай
yotzzo Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 (Редактирано) Може да и се опънат кожи и по този начин китаристът с перкусивни наклонности да спести пари за рототоми. Пак борба с кризата... Редактирано Февруари 24, 2009 от yotzzo Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Освен че изглежда ужасно може и да звучи така!Съсипали са китарката Цитирай
TONY Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Много е гот, ще ми отива на ранчото. Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 И аз се чудя защо някои хора казват на китарите "метли"... Тия от Гибсън са решили да дадат нагледен пример защо това е така. Моделът "Експлорер Баба Яга" ли се казва? Всеки знае, че Гибсън са милиарди километри пред фендер и ме е яд когато гледам да пускат лайно след лайно. По този начин един ден ще паднат до нивото на псевдо конкуренцията си. Но от друга страна не е трудно да се сети човек защо пускат такива смешки - все пак една огромна част от населението на планетата колекционира Гибсън и всеки ще иска да има новия модел, колкото и гнусен да е той. Дееба тоя маркетинг. Цитирай
MiroLambov Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Напоследък тия от Гибсън си правят големи гаври с творенията си... Цитирай
Guest Отговорено Февруари 24, 2009 Отговорено Февруари 24, 2009 Ееехх, след 100 години хората ще гледат нашите китари и ще си казват "Що за грозни китари - нямат никакви дупки!". Имат пари - експериментират... Цитирай
MrDeath Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 Кво шашкате толкова не мога да разбера. Тва е идеалната стейдж китара. Ако докато свириш ти се допикае, просто отиваш до подходящия ъгъл подаваш го и действаш. Нито тряаа да сваляш китарата, нито нищо. Мислете практично уе музиканти! Цитирай
LOE Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 на мен тия дупки не ми изглеждат като част от снимката, по скоро приличат на правени на фотошоп първи април наближава Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 (Редактирано) на мен тия дупки не ми изглеждат като част от снимката, по скоро приличат на правени на фотошоп първи април наближава Не е Adobe Photoshop. Ето ТУКА можете да видите на самия сайт на Гибсън новото им отроче... Редактирано Февруари 25, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай
abn0rmal_J Отговорено Февруари 25, 2009 Отговорено Февруари 25, 2009 бляк... вече се чудят какво да измислят.. Цитирай
Recommended Posts