Polyphone Отговорено Януари 26, 2009 Автор Share Отговорено Януари 26, 2009 Мерси за съветите, Евтиме. Ще пробвам тея неща, но утре, че дъртото заспива пред смотания си компютър като пишман айти майстор! Лека! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 26, 2009 Share Отговорено Януари 26, 2009 Казват, че новите драйвери идват заедно с един ънинсталер (надявам се не слагаш драйвери от диска!). Понеже явно не си супер навътре си позволих да ти го извадя и кача ТУК. Пусни първо него, пък после слагай последните драйвери от сайта. Ако не стане прочети какви проблеми и решения има ето ТУК П.П. Моля те спри да цитираш всяко горно мнение. Ползвай бутона "НОВ ОТГОВОР" най-долу под всички постове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Януари 26, 2009 Автор Share Отговорено Януари 26, 2009 (Редактирано) Пробвах, пак не става. Изчетох това, което ми прати и би помогнало, следвах стъпките, и пак нищо. Днес ще сложа нов Windows, барем потръгне. То че аз съм лаик в тая област е ясно, но нещо много заплетено са ги направили нещата...Един приятел IT се опита да помогне и удари на камък... пп Сори за натоварването с цитатите, но го правя за яснота, да се знае на какво отговарям. Редактирано Януари 26, 2009 от Polyphone Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 26, 2009 Share Отговорено Януари 26, 2009 Съжалявам, че не стана. Явно има нещо гнило, ама къде точно... П.П. Да, но когато отговаряш на горния пост няма нужда и само за задръства канала... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JACKASS Отговорено Януари 26, 2009 Share Отговорено Януари 26, 2009 Ще стане бе , няма къде да бяга :П Windowsite са цакани в някой отношения и често правят проблеми с драйвери/програми.За сега най-добре ми върви Windows SP3 , дори по-добре от един оригинален SP2 който бях инсталирал преди време. ^Айде , чакаме резултат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Януари 26, 2009 Автор Share Отговорено Януари 26, 2009 Братлета, не е за вярване, ама драйверът приклещи най-сетне картата - нейната кожа силиконова !!! Смених уиндолса с една копирана оригинална версия на един приятел и картата захапа !!! Благодаря на всички ви за отзивчивостта и идеите!!!! Сега остава и да звукне Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JACKASS Отговорено Януари 27, 2009 Share Отговорено Януари 27, 2009 А честито сега , и наздраве ! да си я ползваш без проблеми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 27, 2009 Share Отговорено Януари 27, 2009 Еее, това се казва добра вест! Вече помпех гумите на кол'лото да идвам да ръчкам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 27, 2009 Share Отговорено Януари 27, 2009 нейната кожа силиконова !!! Силициева! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Януари 27, 2009 Автор Share Отговорено Януари 27, 2009 Приема се! В такъв случай би трябвало да се казва "Силициева долина". Аз уж съм лингвист, пък се излагам като кроасанаджия ! А честито сега , и наздраве ! да си я ползваш без проблеми А, дано! Наздраве за по-добрия Windows !!!! Еее, това се казва добра вест! Вече помпех гумите на кол'лото да идвам да ръчкам... Ааа, чакай, не прибирай още колелото! Сега почвам да оправям кабеляците с жаковете-маковете и чинчовете-минчовете и ме чакат едни спойки и жици, кой знае па какви ще ги надробя там!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 27, 2009 Share Отговорено Януари 27, 2009 (Редактирано) В такъв случай би трябвало да се казва "Силициева долина". Наистина това е правилният превод, обаче някой я е превел като силиконова и името е тръгнало така. Силиций/Silicon Cиликон/Silicone Редактирано Януари 27, 2009 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bretzvoivoda Отговорено Юли 12, 2009 Share Отговорено Юли 12, 2009 Аз имах същия проблем с тази карта,преминах през всички премеждия като теб и си инсталирах виста(в изблик на отчаяние) и картата взе че тръгна,даже и звук изкара.Просто явно с XP нещо не се обичат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kiusha82 Отговорено Юли 15, 2009 Share Отговорено Юли 15, 2009 Аз съм с ХР и нямам проблеми.От 4 години е имам картата слагал съме на 2-3 компа ,винаги си е бачкала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Юли 15, 2009 Share Отговорено Юли 15, 2009 Много зависи от комбинацията версия на драйвера / версия на уиндоус. Примерно на моята ТС, най новия им драйвер като го кача на вистата и се почва едно забиване, едно чудо. Изкопах предишната версия на драйвера и тръгна като шампион. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Юли 16, 2009 Share Отговорено Юли 16, 2009 TC-то е друга бира! Там проблема с драйвера под Глиста се оправя и с най-новата версия, но трябва в Контрол Панела да смениш драйвера на ФайърУайър-а с legacy драйвер - и всичко е на 6! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts