Baby Thomas Отговорено Май 25, 2015 Share Отговорено Май 25, 2015 Явно гърмят по-често от Бугерките... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Май 25, 2015 Share Отговорено Май 25, 2015 (Редактирано) Бугерките не признават бушони, там директно гърмят трафове, горят лампи, подпалват се платки... бушонът непокътнат :>> Редактирано Май 25, 2015 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 25, 2015 Share Отговорено Май 25, 2015 Така се прави, китаеца трябва и той да яде нещо! С продажба само на предпазители не става работата... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Май 25, 2015 Share Отговорено Май 25, 2015 (Редактирано) Ето още нещо полезно, за такива като мен, които заспиват на второто изречение в Troubleshooting раздела на упътването. Този сух момък показва добре всичко, като за идиоти Редактирано Май 25, 2015 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ламби Отговорено Май 25, 2015 Share Отговорено Май 25, 2015 Върбанов колко бугерки си подпалвал.Щото моята си бачка трета година.Горели са и бушони,но те са за това. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Май 25, 2015 Share Отговорено Май 25, 2015 (Редактирано) Тъкмо се чудих къде си се дянал в последно време. Евала, че си случил на бройка! Само една V55-ца ми мина през ръцете за няколко дни, но не успях да я запаля. Очаквах с друго да се включиш в тази тема, как върви търсенето при теб? Редактирано Май 25, 2015 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ламби Отговорено Май 25, 2015 Share Отговорено Май 25, 2015 Търсенето е в ход.Проблемът е,че ми застават все дуал или трипъл ректифайер.Отделно дето са на хиляда километра от Берген.Иначе във 4саунд има не е като да няма.Търпение си трябва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Май 25, 2015 Share Отговорено Май 25, 2015 (Редактирано) Тоя трипъл само лампите му струват колкото едно читаво комбо втора ръка, не си вземай беля на главата Като излезе на оферта Mark V скачай, няма да съжаляваш, аз бая километри бих за тоя. Редактирано Май 25, 2015 от G.Varbanov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Heartman Отговорено Май 25, 2015 Share Отговорено Май 25, 2015 Моето комбо е на 110V и имам траф към него за нашите токове, обаче ми се случи да ми го включат директно на 220V и минах само с бушонче.От тогава имам едно пликче с бушончета залепени с тиксо отзад на усилвателя,че не се знае... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Май 25, 2015 Share Отговорено Май 25, 2015 (Редактирано) Точно тоя номер с тиксото и пликчето направих :>> След като 2 дни търсих в това убитото турско село и накрая измолих от един техник в TV сервиз... :> Редактирано Май 25, 2015 от G.Varbanov 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Май 29, 2015 Share Отговорено Май 29, 2015 (Редактирано) Настройките на Петручи в популярното видео с Mark V 25W: http://www.mesaboogie.com/amplitudes/2015/March/john-petrucci-mesa-mark-five-25-tone-lounge-proto-playthrough.html Clean: Crunch: Mark IIC+ Settings: Mark IV Settings: Редактирано Май 29, 2015 от G.Varbanov 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 29, 2015 Share Отговорено Май 29, 2015 Простете невежеството ми, ама охлаждащ вентилатор? МАРК 4 също има вентилатор, и то доста мощен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
G.Varbanov Отговорено Май 29, 2015 Share Отговорено Май 29, 2015 Малко е от 2009-та коментара, ама карай. Вентилатора му свикнах, може да се спира, но предпочитам да го оставям :> Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 29, 2015 Share Отговорено Май 29, 2015 Видях, че е ъпната темата, и даже не съм покгледнал откога са коментарите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 30, 2015 Share Отговорено Май 30, 2015 По-добре с вентилатор и да бръмчи (не че ще се чува в джангъра), отколкото да се изпичат платките като на някои съседни модели Меса комбо усилватели... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts