Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

..."фешън" въпрос относно това кой от посочените разцветки ви харесва повече...VV или DBK...разликите в оцветяването едва ли имат влияние върху звука а модела е един и същ...Ibanez RG8527 (RG7-1)...и така...

...Ibanez RG 8527 VV (RG7-1VV)...

http://www.ibanezrules.com/images/used_ind..._2/P1010002.JPG

...Ibanez RG 8527 DBK (RG7-1DBK)...

http://www.ibanezrules.com/images/used_ind...bk/P1010050.JPG

ПС: за да не става объркване RG7-1 е прототипът на RG 8527 и изглежда по същия начин

Отговорено

Първият вариант ми харесва повече.

По-натурален е, шарките на дървото се виждат повече.

Но това е по моя вкус, аз харесвам китари без финиш.

Отговорено

Повече ми допада VV.Обаче ако ме накараш да се аргументирам, няма да мога :D

Я като съм свикнал на чернотии...

Отговорено

И на мен първият вариант ми хареса повече, без финиш ми се струва по - приятно за окото. Интересно другите какво мислят?

Отговорено

ХМмм... много труден избор. На пръв поглед ми хареса повече първия вариянт, но като се вглеждам сякаш втория малко повече ми допада. Трудно е да се прецени.

Отговорено

И на мен ми харесва втория вариант повече. Тва първото много ми оранжавее, ако трябва да свиря на такава китара, ще имам чувството, че държа котарака Гарфилд и му бендвам мустаците.

Отговорено

VV, защото това е любимата ми шарка! От друга страна, ако свириш по-тежък метъл би изглеждало по-добре с втората разцветка, според мен.

Отговорено
И на мен ми харесва втория вариант повече. Тва първото много ми оранжавее, ако трябва да свиря на такава китара, ще имам чувството, че държа котарака Гарфилд и му бендвам мустаците.

А, баш :D И на мен би ми било странно с оранжевата да свиря (ама не бих отказал на която и да е от двете ;)).

Отговорено

Китарата е яка, ама и двата цвята са прекалено "фешън". Аз бих си взел черна, но всеки с вкуса си. Все пак от двете по-приятна на външен вид е първата.

Отговорено

И двата са готини. W (първият) бих го предпочел, ако трябва да избирам.

Май, някой ще си прави новогодишен подарък ! :punk_guitar:

Отговорено

Вторият вариант повече ми харесва. Бърст-цветовете са яки, но това е китара за метъл - една китара за метъл не мисля, че трябва да е оранжева :)