preIbanez Публикувано Декември 30, 2008 Share Публикувано Декември 30, 2008 ..."фешън" въпрос относно това кой от посочените разцветки ви харесва повече...VV или DBK...разликите в оцветяването едва ли имат влияние върху звука а модела е един и същ...Ibanez RG8527 (RG7-1)...и така... ...Ibanez RG 8527 VV (RG7-1VV)... http://www.ibanezrules.com/images/used_ind..._2/P1010002.JPG ...Ibanez RG 8527 DBK (RG7-1DBK)... http://www.ibanezrules.com/images/used_ind...bk/P1010050.JPG ПС: за да не става объркване RG7-1 е прототипът на RG 8527 и изглежда по същия начин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 Първият вариант ми харесва повече. По-натурален е, шарките на дървото се виждат повече. Но това е по моя вкус, аз харесвам китари без финиш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 Повече ми допада VV.Обаче ако ме накараш да се аргументирам, няма да мога Я като съм свикнал на чернотии... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 И на мен първият вариант ми хареса повече, без финиш ми се струва по - приятно за окото. Интересно другите какво мислят? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ignos Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 ХМмм... много труден избор. На пръв поглед ми хареса повече първия вариянт, но като се вглеждам сякаш втория малко повече ми допада. Трудно е да се прецени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 И на мен ми харесва втория вариант повече. Тва първото много ми оранжавее, ако трябва да свиря на такава китара, ще имам чувството, че държа котарака Гарфилд и му бендвам мустаците. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Unchained Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 VV, защото това е любимата ми шарка! От друга страна, ако свириш по-тежък метъл би изглеждало по-добре с втората разцветка, според мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BWC Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 1-я изглежда мн по приятно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ignos Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 И на мен ми харесва втория вариант повече. Тва първото много ми оранжавее, ако трябва да свиря на такава китара, ще имам чувството, че държа котарака Гарфилд и му бендвам мустаците. А, баш И на мен би ми било странно с оранжевата да свиря (ама не бих отказал на която и да е от двете ). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
horsefucker Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 Китарата е яка, ама и двата цвята са прекалено "фешън". Аз бих си взел черна, но всеки с вкуса си. Все пак от двете по-приятна на външен вид е първата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 И двата са готини. W (първият) бих го предпочел, ако трябва да избирам. Май, някой ще си прави новогодишен подарък ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
prayer4eto Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 Пусни една твоя снимка, та да преценим коя ще ти отива повече . И двете са трепачи, но според зависи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 Вторият вариант повече ми харесва. Бърст-цветовете са яки, но това е китара за метъл - една китара за метъл не мисля, че трябва да е оранжева Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Orion Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 Пусни една твоя снимка, та да преценим коя ще ти отива повече . +1 ...Абе, що не и двете, според случая... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ex74 Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 Ако ще е за метъл - втората Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts