synchu Публикувано Ноември 29, 2008 Публикувано Ноември 29, 2008 След разбиващият хит TheWhiteRabbit (Зайченцето бяло) следва буутлег на траш/пънк класиката TheReadingCat, по-известна в средите на 5-6 месечните метъли като Чело коте книжки. http://music.synchu.com/TheReadingCat_4.mp3 Listen on Soundcloud.com Enjoy! Цитирай
MR_STENCH Отговорено Ноември 29, 2008 Отговорено Ноември 29, 2008 Покрай малките трашъри се изкефиха отново и някои дърти... Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Култ! synchu, ти подейства на принципа "речено - сторено". Жестоко! Интрото вкарва мощ и "съспенс", дамският вокал е предназначен "за най-малките", а има и елементи на драматизация + изненадващ финал. Определено имате "концептуален напредък", все повече ми е интересно... О, извинявам се за пропуска, заглавието е смърт...!!! Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Супер, кефи ме Обаче нещо тайминга ми се струва леко разместен между вокала и музиката , ама горе долу се сещам колко е трудно да се напасне перфектно . Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 След разбиващият хит TheWhiteRabbit (Зайченцето бяло) следва буутлег на траш/пънк класиката TheReadingCat, по-известна в средите на 5-6 месечните метъли като Чело коте книжки.http://music.synchu.com/TheReadingCat_4.mp3 Enjoy! Баси егасито!Направо ме съкруши!Като започна интрото и си помислих че съм сбъркал парчето нещо. Мнооо яка китара и аранжимента ,абе всичко.Ако има още траш класики готов съм да слушам.Яко хеви метаааал Цитирай
dedomito Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Баце класик си , хахаха . Песента е №1 . Децата направо ще подивеята на песента , ще има пого и масов запой , хахах . Цитирай
synchu Отговорено Ноември 30, 2008 Автор Отговорено Ноември 30, 2008 (Редактирано) Мерси за добрите думи на всички - радвам се, че ви харесва Младото поколение трябва от рано да се подготвя както се казва, или поне да не се изпуска в неправедни посоки @ultramega - т'ва е риска на живите инструменти и живия глас, брат Но си прав има две три места където е офф, пък и припева започва на слабо време за допълнителна сложност, но това само придава чар Но вкратцем - очарован съм от представянето на жена ми, честно казано ... Следва пънк традицията "Хей ръчички, хей ги две", в който строфата "...да се хванем за ръце, да направим колелце..." винаги е разбивала екзистенциалиста в мен Редактирано Ноември 30, 2008 от synchu Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 ^Ами, моите извинения тогава Жена ти добре се е справила с пеенето , аз си помислих че си позвал готов трак с глас на който не му знаеш точно темпото и си го нагласял, което си е голям зор поне за мен. Цитирай
synchu Отговорено Ноември 30, 2008 Автор Отговорено Ноември 30, 2008 Човек, това ще и го предам - ще се зарадва Даже може и да се надуе малко ...въпреки, че все още и обяснявам що е то клик трак Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Екстра, и lead-а към 2:50 добре влиза 3:35 торбалан ли се провиква или Sandman. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Ноември 30, 2008 Отговорено Ноември 30, 2008 Супер е! Я разесни малко за звука. Барабаните май са фалшиви. Бият ми на Ez Drummer Drum kit from hell. Цитирай
synchu Отговорено Декември 1, 2008 Автор Отговорено Декември 1, 2008 (Редактирано) Благодаря за слушането @switched - Sandman e @yellow_nEuphoria - ами фалшиви - за живи има желание, но няма възможности Superior Drummer са. Нещо друго, ако те интересува - казвай. Редактирано Декември 1, 2008 от synchu Цитирай
zwero Отговорено Декември 1, 2008 Отговорено Декември 1, 2008 Човек, това ще и го предам - ще се зарадва Даже може и да се надуе малко ...въпреки, че все още и обяснявам що е то клик трак Супер е... аз също си мислех, че си го правил с трак... Цитирай
synchu Отговорено Декември 1, 2008 Автор Отговорено Декември 1, 2008 ^^ся съвсем ще се надуе 10х, другари Важното е рокенрол да става Част от коментари от чужд форум ... "Well this sent me off 2 sleep.................. .....But I Think I Wake In A Madhouse!!!!!!!!!!!!! God help any kids within a 20 mile radius of this being played!!!!!!!!!!!........ :) :)" Последната част ми хареса....като реклама на първия албум на Slayer звучи ... хехехе но малката се кефи и това е сигурно Ще действаме нататък... Цитирай
Recommended Posts