jororock Публикувано Ноември 12, 2008 Публикувано Ноември 12, 2008 Благодарности на Галин за това страхотно творение- http://s388.photobucket.com/albums/oo330/j...rontResized.jpg , http://s388.photobucket.com/albums/oo330/j...edalResized.jpg Цитирай
jororock Отговорено Ноември 13, 2008 Автор Отговорено Ноември 13, 2008 Мерси!-Между другото моя Гарланд го взаимствах от Preibanez, и добавих остатъка от мойте изисквания- и тук е момента да благодаря и на него и да кажа че не съжалявам за избора, за хейви рок комбинацията на драйва с бустера и графичния еквилайзер на Гарланд са поразяващи.Педалиерата е с микропроцесор, така че помни избора ви на всеки канал-CLEAN,DRIVE,LEAD с какво сте го комбинирали от останалите опции, така че с едно натискане на на суича на каналите включвате и опциите които сте избрали за саунда ви-EQ,REVERB,BOOST i FX LOOP -точно както пачовете на процесорите. Цитирай
Gregg Отговорено Ноември 13, 2008 Отговорено Ноември 13, 2008 Ето малко повече подробности: Ампът има 3 канала - чист тип фендерски, драйв - тип Bogner The Fish Strato channel /някои му викат "напомпан" Маршал/, лийд тип SLO/Мesa DR. Вграден бустер, 5 канален графичен EQ, Reverb, Noise Gate /по отделно за двата драйв канала/. Всеки канал има Gain, Bass, Middle, Treble, Volume, Reverb, Presence и Depth контроли. Усилвателят е 100 Вата - 4x6L6, 5x12AX7. Има Record Out - симулиран, балансиран изход от преампа и изход Slave Out от крайното стъпало. Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 13, 2008 Отговорено Ноември 13, 2008 Леле красота изящество и комфорт!!! Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 13, 2008 Отговорено Ноември 13, 2008 Честито!! Страхотно изглежда! Искаме да го чуем ... 4е ме няма във Варна да го сефтосаме с Галин ... )) Цитирай
fire_garden Отговорено Ноември 13, 2008 Отговорено Ноември 13, 2008 Много яко изглежда машината! Ако имаш време и не те мързи ще е яко да драснеш семпли да се покефим. Цитирай
preIbanez Отговорено Ноември 14, 2008 Отговорено Ноември 14, 2008 ...Трябва да ти кажа че твоя амп е станал и като екстри и визуално по-превъзходен и от първия мой Гарланд и от този който съм си поръчал в момента...а що се отнася до схемата единственото което аз бях измислил са двата ефект лупа...ама май твоя е с един такъв...останалите идеи са единствено на човека който се радвам че се е родил по тези ширини...а именно...великия...зъл ампдизайнер...ГАЛИН...нека всичка аплодисменти бъдат за него...и дано по-бързо ме зарадва с новата главица и мен... Цитирай
chlen Отговорено Ноември 14, 2008 Отговорено Ноември 14, 2008 Да ти е честита главата и дано да я чуем скоро!? Цитирай
jororock Отговорено Ноември 14, 2008 Автор Отговорено Ноември 14, 2008 (Редактирано) ...Трябва да ти кажа че твоя амп е станал и като екстри и визуално по-превъзходен и от първия мой Гарланд и от този който съм си поръчал в момента...а що се отнася до схемата единственото което аз бях измислил са двата ефект лупа...ама май твоя е с един такъв...останалите идеи са единствено на човека който се радвам че се е родил по тези ширини...а именно...великия...зъл ампдизайнер...ГАЛИН...нека всичка аплодисменти бъдат за него...и дано по-бързо ме зарадва с новата главица и мен... Едно голямо БЛАГОДАРЯ на Галин. Що се отнася до семплите -трябва да си взена някои неща за компа за да ги направя.Ще се постарая това да стане скоро. Редактирано Ноември 14, 2008 от jororock Цитирай
Recommended Posts