Jordan_J Публикувано Ноември 7, 2008 Публикувано Ноември 7, 2008 Едно кратко видео с въпросния страт, понеже няколко човека ме питат вече. Малмстийнския страт съм включил през Тюбман 2 и дилей БОСС ДД-6. От преампа в едно малко комбо за бас (упс! ) )) Малко сякаш не можах да се концентрирам в/у китарата, понеже долу в краката сменям тоналностите с бас педалера и ме разсейва Последния откъс е кавър (естествено), за който ползвам бекинг-трак. Нищо претенциозно като цяло - просто за тези, които ме помолиха за кратък семпъл/видео. Ето линк: http://www.youtube.com/watch?v=--7HJwCw8MQ Цитирай
musicman Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 Браво! Звучи много приятно. И свиренето е супер! Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 7, 2008 Автор Отговорено Ноември 7, 2008 Мерси, ман! Много си бърз с прегледа Наздраве! Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 Супер е демото. Какво е усещането при scalloped fingerboard-а? Наистина ли дава по-добър контрол при вибрато? Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 7, 2008 Автор Отговорено Ноември 7, 2008 ^ Ами тази китара за един инструменталист може да се окаже инструмента на който се свири най-лесно, а другата крайност е - изобщо да не може да свири на нея. Ако се увлечеш да стискаш здраво грифа - си обречен - изобщо не може да се свири - струните почват да бягат, да фалшивеят, и направо да излизат от грифа )) Но ако засвириш малко по-релаксирано като хват - нещата почват да си идват намясто. Аз още не съм и свикнал 100%, но не е трудно, важното е да я усетиш за какво става въпрос. В първия момент като я хванах - не усетих никаква разлика ... Малко по-късно детайлите си казаха думата. Но все пак разликата не е чак толкова голяма с обикновен гриф, и тази китара определено не те прави по-добър китарист Напротив - може да те направи много по-лош, ако не я галиш Наздраве! Цитирай
emil Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 За какви пари я взе ако не е тайна? Цитирай
dedomito Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 Браво , много ме накефи свиренето и звука . Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 7, 2008 Автор Отговорено Ноември 7, 2008 За какви пари я взе ако не е тайна? 1550 USD (shipping included) Цитирай
emil Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 ^ Предполагам че е страхотна както и цената й.. Аз съм фен на този тип грифове и съм приготвил 2 китари за скалопване . Цитирай
killer Отговорено Ноември 7, 2008 Отговорено Ноември 7, 2008 Много хубав тон. Как е като състейн, чистият тон има ли типичният фендърски звук? (по скоро нюанс, че с тези хъмбакери под формата на сингъл койли надали ). С какъв сетъп и струни е сега китарата? Още веднъж поздравления за чудесният инструмент. Марио Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 8, 2008 Автор Отговорено Ноември 8, 2008 Благодаря на вси4ки за отзивите! Марио, 4истия тон е най-добър на мидъл позиция - най-транспарентен и звънлив. На другите позиции е по-странен - все пак са вертикални бъкъри. Струните в момента са .009 - .043, но съм изписал ве4е няколко сета с Малмстийнския сет на Дийн Маркли .008 - .048 Просто искам да видя как е Ако ми хареса - оставям китарата с .008 - .048 Състейна си е супер, нямам забележки. А брасовия нът придава допълнително интересен звънлив оттенък, освен по-острия тон, който така или ина4е си го има заради мейпъл фингърборда. Не мога да намеря "4" и "6" на тази клавиатура с датски лейаут, моля модераторите да ме извинят) Когато полу4их китарата - 4естно казано не става6е много за свирене - високи струни, ниски адаптери ... Иска6е малко тунинг - поиграх си малко и сега е както трябва. А цената наистина си е пладне6ки грабеж, за6тото нова в ГитарСентър.ком е 1550 долара. Слага6 транспорт 150-200, мито (кой го знае и него колко е), и става над 2000 долара. Ами това е май, ако има не6то да съм пропуснал - питайте... Поздрави! Дан4о Цитирай
DILETANT Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Данчо, може китарата да е била с Малмстийновския сетъп. Доколкото знам, той свири с много висок action, така според него струните дишат и вибрират повече. Цитирай
Jordan_J Отговорено Ноември 9, 2008 Автор Отговорено Ноември 9, 2008 (Редактирано) Не знам, ман. Едва ли - то си бе6е направо невъзможно да се свири Аз поне не бих могъл да свиря с такъв сетъп на китарата. Но след като я оправих вси4ко е 6!! Хаах ... Наздраве!! Редактирано Ноември 9, 2008 от visiondann Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 Определено не е моят тип инструмент въпреки, че Ингви е абсолютен китарен гений - въпреки това поздрави за прекрасния инструмент и за твоята страст да събираш класни инструменти и китарна и звукозаписна апаратура Данчо - винаги е полезно да вида твое мнение за даден инструмент или техника тъй като знам, че наистина са от първа ръка Благодарско за ревютата които правиш и труда ти! Аз лично обожавам китарите каквито и да са те хахах ! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 Много яка китарка! Супер звук! Цитирай
Recommended Posts