BassTraffic Отговорено Септември 7, 2010 Отговорено Септември 7, 2010 (Редактирано) ^ ... много сме, които следим темата и се радваме, когато постваш снимки . Има ли някаква възможност снимките да са по-големички, че докарва на комикс с тия малките квадратчета, а и най-вече, че така няма какво да се критикува - почти нищо не се вижда К. Димитров Редактирано Септември 7, 2010 от BassTraffic Цитирай
a_panov Отговорено Септември 7, 2010 Отговорено Септември 7, 2010 ^ ... много сме, които следим темата и се радваме, когато постваш снимки "Ние" също чакаме снимки от тебе! Вече на лични втори човек ме пита какво става с "китарите" щото няма да е само една! Цитирай
rdg_design Отговорено Септември 7, 2010 Автор Отговорено Септември 7, 2010 Търпение. Малко неприятности с качените снимки.Ще качвам от друго място и понеже съм "голям" спец в тази област, ще ми трябва известно време. Поздрави RDG Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 8, 2010 Отговорено Септември 8, 2010 Ако все още имаш кахъри с качването на снимките, виж инфото в този линк: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=87797 (с благодарности към "Рахата"). Аз лично ползвам www.imageshack.us, като копирам линк: "Forum Code" - 4-тият от горе на долу. Тая тъмната дъсчица Орехче ли е? За ФБорд е приготвена, нали? К. Димитров Цитирай
rdg_design Отговорено Септември 8, 2010 Автор Отговорено Септември 8, 2010 Проблемите опират до това, качвам едно , а след време се появява друга снимка, понякога с доста стряскащ сюжет. Орех е. Поздрави RDG Цитирай
HRS Отговорено Септември 9, 2010 Отговорено Септември 9, 2010 Здравейте. Така и така стана дума за фретборд от орех, та ще се радвам да чуя компетентно мнение по въпроса, до колко този материал е подходящ за изработка на фингърборд? Благодаря предварително Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 10, 2010 Отговорено Септември 10, 2010 Само да попитам, понеже видях зеге - как успявате да режете със егето, без да ви се подгъне ножа и да изкриви рязаното. Специално зеге, специален нож или и двете? Цитирай
рахата Отговорено Септември 10, 2010 Отговорено Септември 10, 2010 ^ Значи някой все пак вижда снимки някак.При мен това не става,а съм в България.Много странно Цитирай
rdg_design Отговорено Септември 10, 2010 Автор Отговорено Септември 10, 2010 Специален нож от "Бош-Киров" за твърда дървесина, ножов трион с мощност поне 750w, високи обороти на рязане и бавно подаване на ножа, пропуснах че ножовия трион трябва да има възможност за регулиране натяга на режещият нож / 2-3 / степенен. Поздрави RDG Цитирай
Recommended Posts