Dez Публикувано Октомври 15, 2008 Публикувано Октомври 15, 2008 Какви палки предпочитате ? Леки или Тежки ? Аз лично предпочитам 5А Цитирай
mike_portnoy Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 за мен 5В са идеални, нито много тежки, нито много тънки Цитирай
simon Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 И аз досега ползвах предимно 5А и 5В, но мисля че най-удобни ще са ми палките между двата модела като дебелина и малко по-дълги от стандартния размер. Дано успея да си намеря X5A na Vic Virth, мисля че това ще е палката за мен Цитирай
a1RwalK Отговорено Октомври 15, 2008 Отговорено Октомври 15, 2008 Ами по-тежички 2Б ама не за друго ми щото се уча Цитирай
simon Отговорено Октомври 16, 2008 Отговорено Октомври 16, 2008 Първите ми палки бяха Nenta Незнам дали имат различни модели, но на моите пише Nenta Power 3S. Наистина големи тояги са, но още са здрави и са малко по дълги от стандартния размер Тогава като ми ги взимаха бях още малък и нищо не разбирах от палки, само си спомням даскала по ударни инструменти в училище викаше как ще свириш с тия палки бе Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Октомври 19, 2008 Отговорено Октомври 19, 2008 Аз предпочитам леки палки или по точно да бъдат леки за моите ръце, защото за някой това което е тежко за други е леко и обратното. От голямо значение за избора на палки е каква музика ще свириш като цяло метъл се свири с тежки палки,джаз със много леки ,ако пробваш да свириш в някой кл.орекстър примерно със Joey Jordison's model ще те изгонят и тн. за всеки стил си има нещо специфично. Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 20, 2008 Отговорено Октомври 20, 2008 зависи кой какъв метъл свири, но повечето метъл барабанисти, особено в определени стилове НЕ свирят с тежки палки, точно обратното Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Октомври 20, 2008 Отговорено Октомври 20, 2008 (Редактирано) М това значи че въпросните барабанисти които визираш не свирят метъл! Редактирано Октомври 20, 2008 от A-L-A-D-I-N Цитирай
Mogila Отговорено Октомври 23, 2008 Отговорено Октомври 23, 2008 Перфектните палки за мен са Vic Firth 7А.Супер удобни,финни и много издръжливи... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 Тия дни за ЧРД-то си получих (най-сетне) сигнатурния модел на Жожо Майер Vic Firth SJM. Интересни са, по-различни и много готини. Малко са по-къси и с особена глава. На сет не съм ги пробвал, но на падчето са супер просто! Също взех и едни Vic Firth N5B (менте от 7 лева) да ги видя. Доста дебели и тежки, трябва да се тества кое/какво/как... Цитирай
drummer_93 Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 Вчера се запознах с Valeto Venko Poromanski signature - много готини и удобни палки. Имат добър отскок и са сравнително лекички. Препоръчвам ги. Само дето здравината на Валето ни е известна на всички Цитирай
vihro Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 Именно-материала от който се правят Валето е тъп,мисля варен бук.Освен това поради факта,че е по-лек от "hickory" или "maple" моделите на известните марки,оставаш с лъжливо усещане и като се прехвърлиш примерно от 7А Валето на същите Вик Фърт или дори Зилджан,изведнъж осъзнаваш къде е истината Цитирай
Recommended Posts