Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 36
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Аз се радвам, че и тва постигнах, защото в началото бръжденето и другите вредни шумове бяха около 30 пъти повече и ако беше чул тва, то сега със сигурност нежните ти уши щяха да бъдат глухи. :cheers2:

Отговорено

.... много добре , браво пичове ... все така да продължавате ..... zwero колега много приятни неща си записал , и стилистично ми хареса и като саунд , бравос :) .... MrDeath приятелю адмирирам това което си направил , въпреки че действително има какво да се желае по саунда , но както знаем всичко е въпрос на виждаме , а за жалост в не малка степен и на пари ... аз ползвам Амплитюб метъл и Гитар Риг 3 и съм сравнително доволен ... както и да е ... още веднъж браво пичове ... живи и здрави .Цеко :drummer:

Отговорено

Ето тук изсвирих набързо едни глупости...сори за мазнята и грешните тонове ама не внимавах много много къде какво свиря - идеята беше да хвана метлата и квото такова :girl_witch:

Мазало

Отговорено (Редактирано)

^К'во направи бе братче, направо ми скри шапката, шала, ръкавиците и к'во ли още не , от свирене...

Браво :):surprise::surprise:

Редактирано от ultramega
Отговорено

... Telerig май френд , бравос ... мноо яко си забил .... изкефих се дето де казва .... и идейно и стилистично ... много кефи ... а като свирач си те знаем - железен .... жив и здрав бъди ... с китара в ръка :drummer: :drummer: :drummer: Цеко :thumbs_up:

Отговорено
Вчера не успях да чуя версията на Telerig заради някакви проблеми в Путфайл, но сега го слушам и супер кораво!!! :thumbs_up:

Мерси много пичове! По принцип си измислям точни рифчета като правя солата и гледам да има мелодия в тях, но сега си признавам че се лигавих :) но важното е купона да върви и да си правим кефа хахах :cheers2::dance:

Отговорено

^ Ми то да имаше мляко да си направим попара колега ... то пък няма хляб....:) Бъзикам се - верно лидийския лад може да звучи малко странно в цялата работа, но реших да я оставя така звукна интересно като настроение и не ми звучеше извън контекста :cheers2:

Отговорено (Редактирано)

Моето е видео напоследък опитите ми да се запиша водят до отчайващи резултати

пък и звука от апарата е кофти и не се разбира като бъркам :(

http://www.esnips.com/doc/c397de08-ad47-4c...7c/Metal-Jam-01

саундът; китарата е евтино копие на Страт кубе Маршал велвстейт малко ревърб от кубето и екуализер от компа

Евала на Занев за готиния трак и на всички решили да се включат

Редактирано от baitanas
  • 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)
Бравос за джема ... и аз пилнах леко ...

<<стружки>>

Здарсти ман направо ми скри топката дето се вика много бързо си се ориентирал акордовата структура и направо поцепваш от солца.Яка е хавата.На мен лично много ми прилич началото на Уайтснейк ,пък те са ми любима банда и ще се постарая да се включа :) Иначе поздрави за автора!!!

Редактирано от Heartman