Baby Thomas Отговорено Октомври 16, 2008 Отговорено Октомври 16, 2008 zwero, много ми хареса! MrDeath, рядко гадна бленда, издъниха ми се ушите... На Кольо ще му коментирам свирнята като порасна... Цитирай
MrDeath Отговорено Октомври 16, 2008 Отговорено Октомври 16, 2008 Аз се радвам, че и тва постигнах, защото в началото бръжденето и другите вредни шумове бяха около 30 пъти повече и ако беше чул тва, то сега със сигурност нежните ти уши щяха да бъдат глухи. Цитирай
zanev 70 Отговорено Октомври 17, 2008 Автор Отговорено Октомври 17, 2008 .... много добре , браво пичове ... все така да продължавате ..... zwero колега много приятни неща си записал , и стилистично ми хареса и като саунд , бравос .... MrDeath приятелю адмирирам това което си направил , въпреки че действително има какво да се желае по саунда , но както знаем всичко е въпрос на виждаме , а за жалост в не малка степен и на пари ... аз ползвам Амплитюб метъл и Гитар Риг 3 и съм сравнително доволен ... както и да е ... още веднъж браво пичове ... живи и здрави .Цеко Цитирай
zwero Отговорено Октомври 17, 2008 Отговорено Октомври 17, 2008 Мерси на всички за добрите думи... и успех на всички решили ударят по една жица. Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 22, 2008 Отговорено Октомври 22, 2008 Ето тук изсвирих набързо едни глупости...сори за мазнята и грешните тонове ама не внимавах много много къде какво свиря - идеята беше да хвана метлата и квото такова Мазало Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 22, 2008 Отговорено Октомври 22, 2008 (Редактирано) ^К'во направи бе братче, направо ми скри шапката, шала, ръкавиците и к'во ли още не , от свирене... Браво Редактирано Октомври 22, 2008 от ultramega Цитирай
zanev 70 Отговорено Октомври 24, 2008 Автор Отговорено Октомври 24, 2008 ... Telerig май френд , бравос ... мноо яко си забил .... изкефих се дето де казва .... и идейно и стилистично ... много кефи ... а като свирач си те знаем - железен .... жив и здрав бъди ... с китара в ръка :drummer: Цеко Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 Вчера не успях да чуя версията на Telerig заради някакви проблеми в Путфайл, но сега го слушам и супер кораво!!! Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 Вчера не успях да чуя версията на Telerig заради някакви проблеми в Путфайл, но сега го слушам и супер кораво!!! Мерси много пичове! По принцип си измислям точни рифчета като правя солата и гледам да има мелодия в тях, но сега си признавам че се лигавих но важното е купона да върви и да си правим кефа хахах Цитирай
soundcraft Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 ^абе,че е лиготия и мазало-така е,ама поне да беше в тоналност... Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 26, 2008 Отговорено Октомври 26, 2008 ^ Ми то да имаше мляко да си направим попара колега ... то пък няма хляб.... Бъзикам се - верно лидийския лад може да звучи малко странно в цялата работа, но реших да я оставя така звукна интересно като настроение и не ми звучеше извън контекста Цитирай
baitanas Отговорено Октомври 30, 2008 Отговорено Октомври 30, 2008 (Редактирано) Моето е видео напоследък опитите ми да се запиша водят до отчайващи резултати пък и звука от апарата е кофти и не се разбира като бъркам http://www.esnips.com/doc/c397de08-ad47-4c...7c/Metal-Jam-01 саундът; китарата е евтино копие на Страт кубе Маршал велвстейт малко ревърб от кубето и екуализер от компа Евала на Занев за готиния трак и на всички решили да се включат Редактирано Октомври 30, 2008 от baitanas Цитирай
zanev 70 Отговорено Ноември 1, 2008 Автор Отговорено Ноември 1, 2008 .... baitanas поздравления прятелю , много здраво се е получило , браво ... както се казва продължавай в същия дух Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Бравос за джема ... и аз пилнах леко ... <<стружки>> Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 (Редактирано) Бравос за джема ... и аз пилнах леко ...<<стружки>> Здарсти ман направо ми скри топката дето се вика много бързо си се ориентирал акордовата структура и направо поцепваш от солца.Яка е хавата.На мен лично много ми прилич началото на Уайтснейк ,пък те са ми любима банда и ще се постарая да се включа Иначе поздрави за автора!!! Редактирано Ноември 11, 2008 от Heartman Цитирай
Recommended Posts