One_Voice Отговорено Август 21, 2005 Отговорено Август 21, 2005 Грейт Кат е някаква прехвалена китаристка . А и вида и е повече за нещо Скандинавско Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Сещам за изцяло женски рок групи,примерно Auf Der Maur,Hole или The Donnas....aма не мога да се сетя за други :think: ... Vanessa Auf Der Maur е басистка(ex-Hole).Сега има соло кариера. Лично аз не съм възхитен нито сега, нито от изпълненията и в Hole. Казва се Melissa Auf Der Maur и освен в Hole свиреше и в Smashing Pumpkins. Виноват, поправям се! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 22, 2005 Отговорено Август 22, 2005 Сещам се и за още една китаристка - Shredmistress, далеч по-интересна и разнообразна от The Great Kat. http://www.shredmistress.com/ Цитирай
drizzt Отговорено Септември 2, 2005 Отговорено Септември 2, 2005 http://www.michellepoe.com/ Ако е кънтри брои ли се Цитирай
TONY Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Сещам се и за още една китаристка - Shredmistress, далеч по-интересна и разнообразна от The Great Kat. http://www.shredmistress.com/ тая е голям вьлк да не е сестра на Блеки Лоулес? а може и да свири като звяр Грейт Кет е американска полякиня - то4ка по спора Цитирай
TONY Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 http://www.michellepoe.com/Ако е кънтри брои ли се Вси4ките кьнтри и чалга певици - все хубавици Цитирай
TONY Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 чух я тая щред мистрес мисля че се справям по добре от нея с жиците - да не говорим за налбанта изобщо пове4е реклама too much noize for nothing дори грейт кат е доста по добра -не знам как може някои да се сьмнява да не говорим за Дженифьр тя е от друга планета Цитирай
BlueZone Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Jennifer Batten RUULZZZ!. На един лайф на Джако изсвири солото на Beat It може би по-добре от самия Van Halen. Сега тука някви хора ще ме оплюят, ама нека и чуят и нейните собствени неща и нека преценят тогава. Иначе предлагам да погледнете тук и тук. Определено има какво да се види и чуе. :guitar: Цитирай
Django Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 Филомена Морети Антигони Гони Никола Хал Цитирай
TONY Отговорено Септември 3, 2005 Отговорено Септември 3, 2005 iBobz - за мен Дженифър струва повече от всички останали китаристки взети на куп тя си е напрваво в Китарния топ 10 ( който сигурно включва около стотина -дори двеста най добри китаристи на планетата - и то естесвено все мъже - колкото и сексистки да звучи) Просто Дженифър си е извоювала правото да бъда наравно с Малстийн Гледах я на половин часова реклама на китарите Ибанец от франкфуртската Меса( по руското предаване ДЖЕМ)- ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА даже по едно време си виках - Тая ще сбърка и Малмстийн :exclaim: историята покрай Джако е следната - разбрал отнякъде че в швеция имало яка китаристка - и я потърсил - тя казва че Джако бил супер потресен от гнус като влезнал в апартамента и - мацката свирела нон стоп по цял ден и не си миела чиниите по месец ама явно дори смрадта не спряла Джако - таланта си е талант а за Бит Ит . най малкото не го свири по зле от ЕДИ мисля че ще се появи и на Г3 турнетата ако все още не е Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 iBobz - за мен Дженифър струва повече от всички останали китаристки взети на куптя си е напрваво в Китарния топ 10 ( който сигурно включва около стотина -дори двеста най добри китаристи на планетата - и то естесвено все мъже - колкото и сексистки да звучи) Просто Дженифър си е извоювала правото да бъда наравно с Малстийн Гледах я на половин часова реклама на китарите Ибанец от франкфуртската Меса( по руското предаване ДЖЕМ)- ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА даже по едно време си виках - Тая ще сбърка и Малмстийн :exclaim: историята покрай Джако е следната - разбрал отнякъде че в швеция имало яка китаристка - и я потърсил - тя казва че Джако бил супер потресен от гнус като влезнал в апартамента и - мацката свирела нон стоп по цял ден и не си миела чиниите по месец ама явно дори смрадта не спряла Джако - таланта си е талант а за Бит Ит . най малкото не го свири по зле от ЕДИ мисля че ще се появи и на Г3 турнетата ако все още не е Само да изясниме .Дженифър Батън не е от Швеция и начина, по който се присъединява към групата на Джаксън е много тривиален,а именно чрез прослушване.На прослушването тя свири солото от "Бийт Ит" и малко фънк ритаъм ала първите албуми на Джако и той я взима. Владо Цитирай
DeathZone Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 (Редактирано) iBobz - за мен Дженифър струва повече от всички останали китаристки взети на куптя си е напрваво в Китарния топ 10 ( който сигурно включва около стотина -дори двеста най добри китаристи на планетата - и то естесвено все мъже - колкото и сексистки да звучи) Просто Дженифър си е извоювала правото да бъда наравно с Малстийн Гледах я на половин часова реклама на китарите Ибанец от франкфуртската Меса( по руското предаване ДЖЕМ)- ПРОСТО НЕ Е ИСТИНА даже по едно време си виках - Тая ще сбърка и Малмстийн :exclaim: историята покрай Джако е следната - разбрал отнякъде че в швеция имало яка китаристка - и я потърсил - тя казва че Джако бил супер потресен от гнус като влезнал в апартамента и - мацката свирела нон стоп по цял ден и не си миела чиниите по месец ама явно дори смрадта не спряла Джако - таланта си е талант а за Бит Ит . най малкото не го свири по зле от ЕДИ мисля че ще се появи и на Г3 турнетата ако все още не е Само да изясниме .Дженифър Батън не е от Швеция и начина, по който се присъединява към групата на Джаксън е много тривиален,а именно чрез прослушване.На прослушването тя свири солото от "Бийт Ит" и малко фънк ритаъм ала първите албуми на Джако и той я взима. Владо доколкото съм чел си спомням че е била на второ място и Джако взел нея , щото този на първо май се бил отказал , а кой тогава е бил на първо ... или говоря глупости Редактирано Септември 4, 2005 от DeathZone Цитирай
adXok Отговорено Септември 4, 2005 Отговорено Септември 4, 2005 Ами сигурно Негово Гениално Величество Еди Ван Хален да е бил на първо място... явил се е да дръпне нивото напред и нагоре Цитирай
wessy Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Lita Ford ако не я е споменал някой Цитирай
Recommended Posts