Бицев Отговорено Юли 31, 2009 Отговорено Юли 31, 2009 ^ и ^^ В повечето страни от Евросъюза за тези коментари могат да ви осъдят (най-сериозно). Имате късмет, че в Европейска България и за убийство не е лесно да бъде осъден някой, камо ли за расизъм / сексизъм или подобна 'невинна' дискриминация. Я по-внимателно с колежките! (И те четат тук). = = = = Сещам се за стар виц, който си е в сила и сега: В пълен трамвай жени стоят прави, а (млади) мъже са насядали и задълбочено си четат вестниците. Възмутен глас се обажда: "Абе тука няма ли кавалери - да предложат едно място на някоя дама? " - на което един седнал младеж отговаря любезно: "Кавалери има, господине - но места няма!" - - - - Цитирай
MrDeath Отговорено Юли 31, 2009 Отговорено Юли 31, 2009 Сексистко-несексистко - т'ва е! И те много добре го знаят. Но буубс - но фейм! (съжалявам, нещо не ми идват рими). Естествено желателно е да "подрънквуват" до известна степен. Не че нещо, ама до тука 1 киликандзер не видях в темата и като се замисля повечето известни жени "мясат". Защо ли? (са известни). Иначе силно се надявам 2те от общо 3те колежки във форума да не се засегнат. Ако е така приемете скромното ми извинение. Цитирай
Shred Отговорено Юли 31, 2009 Отговорено Юли 31, 2009 (Редактирано) Е ся че доста жени разчитат на вида си и успяват благодарение на него си е верно...ама тея който не го правят ако ви чуят да го казвате пред тях ше ви издерат очите Но като цяло не мисля че пола има връзка със музикалноста на човек... Редактирано Юли 31, 2009 от Shred Цитирай
billymilano Отговорено Юли 31, 2009 Отговорено Юли 31, 2009 но за сметка на това има значение за продажбите на... продукта Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 Има и специално за жени, както можете да видите от клипчето. Съвпадение или не, отново повечето девойки са яки... Цитирай
Icarus Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 ^Брех! Има, има девойки, не е като да няма... За моя радост още не съм срещал на живо момиче, което да свири прилично на китара. Щот ако срещна... ще има любовни драми Цитирай
prayer4eto Отговорено Ноември 5, 2009 Отговорено Ноември 5, 2009 Познавах някога едно такова в 7-8 клас Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 Не си спомням да съм виждал Yasi (Yasmin Hofer) тук, а определено може много! свири със Стив Вай, а между клипчетата й има много негови песни, някои от които нечовешко яки! Цитирай
Fenix Отговорено Януари 26, 2010 Отговорено Януари 26, 2010 За жени си има и други списания, съветвам ви и да послушвате тва дето ви свирят Пример... Цитирай
Jaymz Отговорено Февруари 21, 2010 Отговорено Февруари 21, 2010 хех, здравейте колеги по съдба...хаххаа колко тъпо звучи...ми незнам дали сте споменали тук Bolt Thrower ама басиста им..по-точно басистката им е жена и се казва Джо Бенч..- http://boltthrower.com/band/gallery/early/Jo3.jpg http://boltthrower.com/band/gallery/early/Jo27Feb90.jpg....за повече инфо около нея вижте целия сайт..интересен е...друга изцяло женска група за която се сещам е Kittie...които също мно яко забиват..- www.kittie.net...а освен това тук в Сф имам 1 приятелка..тя всъщност е от Казанлък..като мен която също има група...изцяло от Жени..за съжаление нямат сайт..май....ама свириха вчера в Маската..казват се Audio Vision... В Audiovision има мъж-барабаниста...гледал съм ги на живо!!! Цитирай
Благородникът Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 (Редактирано) Изчетох цялата тема и не видях някой да е пуснал ей туй девойче. Гледам е нахъсано от повечето металяги тук Редактирано Март 11, 2010 от Благородникът Цитирай
dip4ikov Отговорено Март 11, 2010 Отговорено Март 11, 2010 Поздрав за ненахъсаните "металяги", четящи темата: http://www.youtube.com/watch?v=ZwCt0YQPn7g&feature=fvst Цитирай
Dodo... Отговорено Март 12, 2010 Отговорено Март 12, 2010 хах : http://www.youtube.com/watch?v=tCQ0hAlE1XA...feature=related Цитирай
Recommended Posts