Jump to content
Българският форум за музиканти

Благородникът

новаци
  • Мнения

    28
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    струнни, клавишни, певач

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

Благородникът's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Честно да си призная ме изкефи здраво П.П. Обаче ако трябва да бъда напълно искрен се пристрастих към парчето едва от второто слушане От първото не разбрах много, много за кво иде реч
  2. Онзи ден сложих едни Paul Reed Smith и се изненадах много от убавия звук. Цели три дни го имат вече за разлика от други. Някой ползвал ли е такива да сЪ изкаже и той ако иска разбира се.
  3. Изчетох цялата тема и не видях някой да е пуснал ей туй девойче. Гледам е нахъсано от повечето металяги тук
  4. Ей това за мен е трагичното. Колегата го е казал точно. Проблемът е, че не само във форумите е така... Младежта има възможността да получи информацията на готово за 2 секунди, не както едно време "ние" сме я получавали. Мислят си, че и със самото свирене става така и това е наистина жалкото... Затова и аз се дразня, ама за кво ли се дразня братче. Файда няма! Мързелива младеж, без никви амбиции, ама иначе с големи претенции!
  5. Новото е, че китара може да нямаш, ама процесор е задължително
  6. Младежо, напурист си и до някъде ме кефи. Дано си такъв и в свиренето П.П. Тва за ракията са силни думи, за човек който не си виждал. Много рядко ми се случва да употребявам подобни питиета, камо ли да прекалявам Лично да ти кажа нямъм никакъв мерак да влизам в каквито и да били спорове, но ще ми позволиш ли и аз да изкажа становище? А то е, че всичко тръгва от пръстите и звукоизвличането. Всичко останало е демагогия. Именно за нея говориш ти и я наричаш "лозунги", "реклама"... Опитах се да поведа разговора в тази посока, но ти реши, че се заяждам...
  7. Точно това имах предвид! Виж как ме разбра от първия път За да имаш качествен звук трябва да искаш... Да имаш изисквания към всеки детайл! Обаче основната грешка на младите свирачи е да тръгват от "техниката" (както ти я наричаш). Преди всичко трябва да изискваш от себе си Поздрави и успех ти желая.
  8. Добре де...? Нали тук се говореше за това "с какво свирят", а не какво "рекламират". И, младежо, я разясни, ако обичаш ква е разликата между "пръсти" и "техника" П.П. Много съжалявам, че трябва да ти го "намекна" директно, но го казваш само за да противоречиш иначе, най-вероятно си нямаш и идея какво искаш.
  9. Ако позволиш веднага ще ти отговаря. Инструментът дава свобода на пръстите и безбрежност на главата. Ако трябва да се изкажа от моята си гледна точка. Красотата е в ограниченията и това да ги използваш в своя полза Дано ме разбираш... П.П. Ако има нещо неясно ще се радвам да разясня.
  10. Грешката е моя... Не видях пружините на снимката.
  11. Пич, нямам честта да те познавам, въпреки, че може и комшии да сме Обаче кефиш с коментари Не се чуди що хората ти се чудят
  12. По-подходящ за целта е този суич. Ако не се лъжа в другата тема колегата Evtim Djerekarov именно за такъв говори. Пластините се отлепват много лесно, а не приплъзват. Димарцио имат такъв модел. На едната китара имам такъв и без проблем се правят подобни безобразщини
  13. Ще ми позволиш ли едно питане... Крака ти за педала ли ще е вързан?
  14. Толкова ли е сложно да си отговориш на въпроса или ей тъй лаф да става...
  15. Жоре, аз те знам тебе... Ти си по теориите и на теории никой не може се мери с теб. Обаче пропускаш една малка подробност. Прогресът се ражда в човъркането! Колкото повече китари е човъркал човек, толкова по ясно му става кво трябва да човърка на следващата. Че ще си купи пича още китари тва е пределно ясно, ама моля, Ви, се не му отнемайте кефа от това да направи нещо сам. П.П. Между другото ... никъде не съм говорил за спестяване на пари! Не ми преиначавай думите!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.