prayer4eto Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 (Редактирано) ^^ Тази я искам за дуети ! От всякакъв род !!! Редактирано Август 18, 2008 от prayer4eto Цитирай
EAmechaniX Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 ^Говори за двама ,щото и аз нямам работа! Цитирай
MrDeath Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 Бе примерно. То ако ше си говорим за изключения, ми той Дилянчо си е изключение и не щото пише грамотно, а щото свири добре. Нали е форум на българския музикант не на българския филолог, лингвист...глист. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 По принцип. За всяко нещо си има първи път ....заповядай и после да почерпиш по една виртуална... Поразгледай я тая мацка и виж на колко години е! --------------------------------------------------------------------------------------- Абе,тая като мъж свири! Лигавя се естествено Пък ако дойда към Варна освен теб имам да черпя и Docc и Gregg... Повечето, които пишат разни ламерски теми са момчета. Задават тъпи въпроси и пишат неграмотно. 2 причини, поради които трябва да бъдат разстреляни или поне пратени в белене с тежък режим (не съм сигурен че там още има затвор/лагер, май на негово място АЕЦ ше правят), но това е друга тема. Не,не говорим за комунизъм а за елементарно спазване на правилата във форума и въобще в интернет общуването. Ти как ще се почувстваш ако някой ти дойде в къщи през зимата и ти вкара 2 кила кал в стаята,защото не смята че трябва да си събуе обувките? Цитирай
MrDeath Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 Това мислиш ли, че е наистина съпоставимо изобщо. Кой къде беше написал, че като видел "Коя китара става за метал" и му се скапвал деня. И Hillbilly, ако за теб изяждането на 2 запетаи е еквивалентно на внасяне на 2 кила кал у вас, простно не знам. Анонимните интернеталици ли що ли... Цитирай
zombie Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 Леле.... айде радвам се, че оценявате грамотното писане като цяло, но на мен ми се струва, че всеки 16 годишен би трябвало да може да го прави това и е нормално!Друг е въпроса, че масово вече намаляват грамотните. А за жените китаристки, мен за това ми и харесва да свиря, защото 1-во сме малко, 2-ро ей такива като някои по-горни изказвания някой ден ще можем да ги премахнем тотално и 3-то (не на последно място, класирането е произволно) просто обичам музиката Вие ако искате си мислете, че е мъжки спорт, аз ще продължавам да си свиря Цитирай
Slav Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 Глупости. Естествено, че китарата не е мъжки спорт, колегите не са прави, но е факт, че има малко изключително добри китаристки. Защо ли ? Еми просто повечето жени китаристки нямат амбицията да продължат и много лесно се отказват. Радвам се, че има изключения, но бих желал те да са повече, все пак трябва да има баланс. Цитирай
Overdrive Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 3 страници обши приказки... Ае говорилня нямъ ли, ъ? Цитирай
MiroLambov Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 Глупости. Естествено, че китарата не е мъжки спорт... Абе китарата(и музиката като цяло) не е спорт въобще ,ако питаш мен...(друг е въпроса , че някой хора го възприемат така)...Колкото до жените китаристки , много им се кефя...Сигурно 2/3 , ако не и всички , в тоя форум , са с пъти по-добри от мен... Много се кефя на Лита Форд... Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 Това мислиш ли, че е наистина съпоставимо изобщо. Кой къде беше написал, че като видел "Коя китара става за метал" и му се скапвал деня. И Hillbilly, ако за теб изяждането на 2 запетаи е еквивалентно на внасяне на 2 кила кал у вас, простно не знам. Анонимните интернеталици ли що ли... Явно старото поколение не се разбира с новото,което пише (а явно и мисли) на Селско-Уличен диалект ..enjoy Цитирай
SomeoneElse Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 Ей, ама вие съвсем за неуместни неща взехте да спорите! Истината е, че тия глупости кое било женско и кое - мъжко, ще съществуват постоянно и никога няма да се стигне до консенсус, още повече, че и нормалните жени не могат без мъже, както и нормалните мъже не могат без жени, без значение дали им харесва или не - всеки се научава да живее с другия и всеки поема някакви задължения, които са си индивидуални, и не е закономерно кой за какво ще се грижи и с какво ще се занимава във връзката/семейството. Относно правописа и селскоуличния диалект и простотия, форумът за музиканти далеч не е общообразователна институция, така че няма смисъл да се карате за това, поне не тук, в тази тема! Драги ни китаристки, извинете ме! Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 Ей, ама вие съвсем за неуместни неща взехте да спорите!Вярно е.Но и темата е неуместна-някой да каже известна жена китарист като ..ай да не изреждам легендите. Цитирай
One Dream :) Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 нека да уважим и жени като Аврил е супер добра е има и много по добри от нея ама сега подробности Цитирай
sevenstring Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 Е, ако ще маркираме и всяка певица, хващала китара, понятието "китарист(ки)" доста се разводнява ... ^Иначе моите уважения към Ейврил, фен съм й! Цитирай
Recommended Posts