Tears In The Rain Отговорено Август 16, 2008 Отговорено Август 16, 2008 Има, ама си траят. Купиха си едни седемструнни китари и им порасна работата Ах как ме издаде +1 китаристка освен колежката zombie Цитирай
zombie Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Има бе! Emka и тя е китаристка и още една някъде ми се мяркаше. Пък и вие какви такива мъже ще сте, ако не си ухажвате китаристКИте Трябва поне да се гордеете с нас... Айде не се срамувайте, пуснете по една снимка Цитирай
SomeoneElse Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Еми ние музикантите (от мъжки пол) сме си така, добри, срамежливи, свити душици... Като сте ни толкова малко си ви пазим и гледаме да не досаждаме, че като ни се разсърдите, къде ще си търсим нови? Хаха, така де... разбрахте ме (или не, няма значение...) Цитирай
Cutthroat Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Ами чак свити и срамежливи не знам има доста дето обичат да си мерят китарите, да ги показват наляво надясно и да демонстрират какво могат да правят с тях Цитирай
zombie Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Айде айде.. много срамежливи като стане въпрос за нас, но иначе да не цитирам как се перкате всичките Аз все продължавам да си мисля, че трябва да се гордеете с нас (независимо колко сме добри от към музикантски способности). Така както ние си ви тачим, така и вие нас Пък и ок, да не досаждате, че да не се разсърдим... а ако се разсърдим, че не ни обръщате никакво внимание? Тогава какво Хаха, ок, няма значение... п.с. аз продължавам да чакам някоя колежка да мацне една снимка Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 А ти къде без снимка смяташ да минеш Я бързо ... Цитирай
zombie Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Тц... хубаво , аз все ще дам, но ми се струва, че единствена ще си остана.. така, да намерим някоя.. Айде... ще ме извинявате, че не е съвсем моя, но.... И още една...: А снимка без китара? Айде още 1... пак не съм съвсем сама... но поне може да се види нещо различно от косата ми: Мисля, че са ви предостатъчно... Цитирай
Додо Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Имам две познати, които щяха да стават китаристки. Бяха много навити и нахъсани, но нито едната от двете не свири, защото (цитирам):"нямам време". Малко тъпо, но какво да се прави. Все пак успех със снимките и с китаристките, няма нищо по лошо от красиво момиче с красива китара . Поздрави! Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 По стечение на обстоятелствата аз станах наемодател на една изцяло женска банда, която свири понастоящем в репетиционната ми. Цитирай
MrDeath Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Зомби, то гордост, гордост, ама аз много ше се гордея с някоя китаристка когато ми изсвири "Балада за мекичките" на ей тая китара Цитирай
SomeoneElse Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 Хаха, мекици не се пържат в тиган бре, трябва да плуват в олио Ти пък начи, те искат да ги ухажваме, ти ще ги караш да готвят Цитирай
Додо Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 ^Аз лично подкрепям MrDeath. Все пак, както всички знаем... "ранътъ прай бурбътъ", така че лошо няма в т'ва начинание . Цитирай
MrDeath Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 SomeoneElse, ми в казан ли бе майна? Точно в тиган, само че малко по-дълбок, ама то си има технологии всякви. Цитирай
Slav Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 ^^Така е, а и да не забравяме, че любовта на мъжа минава през стомаха. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Август 17, 2008 Отговорено Август 17, 2008 SomeoneElse, ми в казан ли бе майна? Точно в тиган, само че малко по-дълбок, ама то си има технологии всякви. Ами в някакъв по-дълбок съд, за да може хем да има място за достатъчно олио, хем да има и достатъчно високи стени за да не цвъка олио по печката много-много... Хахаха, баси бруталния офтопик дето ударихме, както и да е, де... Аз ако бях една китаристка щях да ви пека пържоли, стига с тия мекици Цитирай
Recommended Posts