DeadWing Публикувано Септември 6, 2008 Публикувано Септември 6, 2008 Търся място където могат веднага ми вземат китарата(магазин или нещо такова) на прилични пари?
faflu Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 Заложна къща или оказион, от сорта. Оставаш и не търсиш повече. Въпроса е да се спазариш за цената.
chris_barnes Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 Заложна къща или оказион, от сорта. Оставаш и не търсиш повече. Въпроса е да се спазариш за цената. не баце, на грешен път си..смяташ ли, че тия от заложните къщи ще различат Джаксън от 400 кинта от Гибсън за 3000? мястото за продаване е тук в форума..ако искаш май може да я оставиш в Джаз-а май....
sevenstring Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 (Редактирано) "Веднага" и "прилични пари" са взаимно изключващи се понятия. Освен ако не си го закършил наистина зверски, със заложни къщи не ти трябва да се занимаваш. От този форум за по-бърз и ефективен канал за реализация на музикални инструменти втора ръка в България не се сещам. Пускаш я с разумна отстъпка за бързината и, ако е читава, 90% до седмица ще си я продал. Редактирано Септември 6, 2008 от sevenstring
Trysth Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 До колкото знам "Джаз" вече няма след кончината на Пепи Славов.
bobikosatkata Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 До колкото знам "Джаз" вече няма след кончината на Пепи Славов. Така е-за съжаление Защото в България и без това няма достатъчно магазини за музикални инструменти!
DeadWing Отговорено Септември 7, 2008 Автор Отговорено Септември 7, 2008 Еми то китарата си е направо подарък дето продавам...
Daniel_V Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Кажи за какво става въпрос. Каква е китарата? Или направо я пусни в "Продавам". Поздрави! Даниел
Jordan_J Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 ... Каква е китарата? ... Най-накрая нещо смислено ...
DeadWing Отговорено Септември 7, 2008 Автор Отговорено Септември 7, 2008 Ми става въпрос за един модван анивърсари Squier. Китарата е от дърво,вярна е,с прав грив О_O.Горния хъмбекър е нз точно кой модел на фендър ама струва 70 лева,задния е от страт,тремолото е на Vintage,пик гарда + понтециомерите са сменени. ЦЪК : http://img.data.bg/i.php?show=1135802&ctrl_id=3fdjx2#img ЦЪК 2 : http://img.data.bg/i.php?show=1135808&ctrl_id=9wsiko#img
kitaratapesho Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Е толкова евтина китара и във форума ще я продадеш...пусни си обява и някой ще я вземе...ако ставаше дума за някой Фендер или Гибсън вече е сложно...
Icarus Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 Ахаа, пробвах я аз точно таз китарка веднъж. Готина е, на съответната цена ще се продаде доста бързо тук във форума. Особено ако си говорим за цената, която ми спомена човекът, дето я е сглобявал. Аз самият се замислих дали да не я отнеса скоростно тогава, но бях профукал заплатата за други неща. Ако искаш драсни някаква цифра на ЛС, ако не желаеш отсега да обявяваш цена, и ще си направя сметките.
Hillbilly Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 Е толкова евтина китара и във форума ще я продадеш...пусни си обява и някой ще я вземе...ако ставаше дума за някой Фендер или Гибсън вече е сложно... То в булгаристан е сложно да намериш нещо читаво по принцип -бях казал на един агент,който ме крънка за стария Стратокастър,че мога да го сменя за Гибсън евентуално- е носят ми некво азиатско менте ,на което пише Гибсън ..,само леко влезнах в сайта на Гибсън и помолих да ми го намерят този модел
DeadWing Отговорено Септември 8, 2008 Автор Отговорено Септември 8, 2008 Става въпрос за около 30 лева...има и други купища боклук в нас ама те си виснат от една година!
musicman Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 Човек, ако беше пуснал обява до сега да си я продал. Не е трудно
Recommended Posts