stratevcaster2 Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Dime, jimi handrix искам да ги видя ( но..) .И Ангъс Иънг също. Цитирай
metalmorphosis Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 (Редактирано) Dime(PanterA), Tom Morello(RATM), Chuck(Death), Сколник(TestamenT)....Поне вече видях Gary Holt(exodus), нямаше да е лошо и Rick Hunolt(exodus).Пропуснах и ме е МНОГО яд, Iommi (ама с Ози, свирнята му не ми харесва с Дио) и Scott Ian(Anthrax). Забравих Bradley(Sublime). Редактирано Септември 8, 2008 от metalmorphosis Цитирай
Metanoia Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 Искам да видя Head и Munky да свирят заедно. Това ми стига. Иначе... чичо Чък, лека му пръст, с удоволствие щях да го гледам, ама той сега пее в някой ангелски хор, сигурно... Цитирай
Slav Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 Аз вече видях Кърк Хамет, много му се накефих, сега искам да видя на живо Ангъс Йънг, Глен Типтън, Джо Сатриани, Стив Вай, Ингви Малмстийн и Еди Ван Хален. Цитирай
kolo1baby Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 Вече имах удоволствието да видя Марк Кнопфлер, сега наред е Сантана Цитирай
SomeoneElse Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 Пол Гилбърт! На всичкото отгоре ми идва на крака в Пловдив, какво по-хубаво Пък другите, които исках да видя вече ги видях. Цитирай
Blagoy Nikolov Отговорено Септември 8, 2008 Отговорено Септември 8, 2008 Искам да чуя отново Axel Rudi Pell, но с някои по-бързи парчета и Tony MacAlpine. Естествено има и много други, но тези са ми топ желанията. //off Добра тема да си пусна първия пост в този форум. off// Цитирай
Chefo Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 кои китарист бихте искали да видите на живо? лично аз биь искал да видя Ritchie Blackmore просто питам от любопитсво Slash и Buckethead Цитирай
BWC Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 Маи пропуснахте наи-добрия сред добрите а именно ЕРИК КЛЕПТАН Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 (Редактирано) Гери Муур вече го видях, така че Ерик Клептън ми е следващия. Иначе най - голяма мечта ми е била винаги да видя Стиви Рей Вон наживо, но по обясними причини вече не е възможно... Също много искам да видя : 1. Бъди Гай (личен фаворит след SRV) 2. Ангъс от AC/DC 3. ... и естествено Сатриани. 4. Марти Фрийдман Абе има още МНООООООООГО, но тия са ми най - любимите. Редактирано Септември 9, 2008 от Vasil Pavlov Цитирай
zwero Отговорено Септември 9, 2008 Отговорено Септември 9, 2008 YU-GI-OH... и ако може да изиграем един дуел с чудовища, че много съм напреднал...А сега сериозно...Joe Satriani Цитирай
El`ToRo Отговорено Септември 10, 2008 Отговорено Септември 10, 2008 Ако имах възможност да видя някои китаристи бих събрал Слаш , Пол Стенли , Ларс ( барабани да има) и Джеймс . Ще е много яко да ме научат на нещо и Хетфилд да даде тва ESP signature серията да я пробвам Цитирай
SviStyle Отговорено Септември 10, 2008 Отговорено Септември 10, 2008 Кени Уейн Шепард, Джон Скофилд, също така Джо Пас и Стиви Рей Вон(ама в някой друг живот). И Анди Съмърс+останалите ушави. Цитирай
Sl1pkno7 Отговорено Септември 11, 2008 Отговорено Септември 11, 2008 Аз искам да видя Mick от Slipknot Направо Цитирай
Recommended Posts