Baby Thomas Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 Абе вие не четете ли темата? Вече написаха: 1- няма как да се проследята, 2- пратките се бавят по около 16 дни. Цитирай
Dark Sun Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 Всъщност не беше това основното, което питам ама аре извинявай че ти замърсявам форума х,х Цитирай
xkodi Отговорено Август 25, 2007 Отговорено Август 25, 2007 ето какво ми отговориха днес от Thomann: Hi There,shipping will need 14 working days to be delivered Do not hesitate to contact me if you have any further questions. Kind regards Iain Hargreaves Tel,-0049-9546-9223-55 Fax,-0049-9546-9223-24 Musikhaus Thomann Inhaber Hans Thomann Treppendorf 30 96138-Burgebrach Germany с други думи като се сложат и 4-6 почивни дни, колкото се падат на 14 работни дни, става 18-20 дена чакане за доставка, която струва 30 EUR, доста несериозно ... Цитирай
synchu Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 С риск да се похилядапетстотинше'й'сетичетвъртя - www.musicstore.de - ~30 EUR (в зависимост от размера разбира се) - UPS - 1 седмица - носят ти го вкъщи (ако искаш можеш и да си го събереш от някой от офисите им) Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 26, 2007 Автор Отговорено Август 26, 2007 (Редактирано) Thomann.de изпращат пратките по DHL, но с икономичната им услуга, която ползва Deutsche Post. Ident Number-a може да се провери на този адрес, но за съжаление, информацията, която се дава е много бедна - само кога и дали е изпратен. Редактирано Август 26, 2007 от TerminalFrost Цитирай
Dark Sun Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 syncho късно е вече, за този сайт разбрах чак като бях поръчал :ц карай де след 10 години живот и здраве, ако ми притрябва нова китара сигурно от там ще поръчам TerminalFrost мерси, кво правих струвах и аз в тоя сайт не успях да намеря точно страницата дето се проверява поръчкта . Има ми я вече там наистина поръчката и сега даже получих мейл, че трябвало тези дни да пристигне, но много-много не им вярвам... Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 26, 2007 Автор Отговорено Август 26, 2007 (Редактирано) Имай предвид, че няма да ти я донесат на посочения адрес! Аз така чаках и се нервих, а после колегите от форума ме посъветваха да отида да си я взема направо от митницата (тази, която е зад Централна автогара в София), като се оказа, че е пристигнала преди около 2 седмици, даже платих глоба 4 лв, защото съм бил закъснял. Нищо, че малко по-късно същия ден пристигна известието да отида да си я взема. Пълни нещастници, нали? Имай предвид също, че пратки, неполучени до 20 дни се връщат на изпращача и че ако пратката е над 2 килограма не се носи в любимия ти пощенски клон. Редактирано Август 26, 2007 от TerminalFrost Цитирай
Dark Sun Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 Е да това за митницата го разбрах, но аз като съм от Пловдив какво става? Има ли някакъв телефон или нещо.. идеята да бия път до София да проверя дали е пристигнала не ми се струва много приятна. Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 26, 2007 Автор Отговорено Август 26, 2007 Щом е поръчана за Пловдив, значи ще пристигне там, в Централна поща. Цитирай
Dark Sun Отговорено Август 26, 2007 Отговорено Август 26, 2007 Звучи логично наистина @ТerminalFrost наистина много благодаря за отделеното внимание , вече поне знам какво да очаквам Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 26, 2007 Автор Отговорено Август 26, 2007 (Редактирано) Както ми казаха и на мен - търпение, ще дойде. А после ще ни я покажеш. Проблемът не е толкова в закъснението, а в това, че на сайта нa Thomann никъде не пише за тези неща, а самите служители си нямат ни най-малка представа какво става с някоя поръчка след като излезе от склада им. Добре, че момичето в DHL ми каза за тази работа с Deutsche Post. Друг е въпросът, че и аз се поизмъчих докато намеря къде на сайта им се проследяват поръчките от DHL/Economy Post. Редактирано Август 26, 2007 от TerminalFrost Цитирай
Dark Sun Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 Явно аз имам голям късмет тъй като сега ми пристигна повиквателната да ходя да си я взема (а е едва 5тия ден откакто е пратена) Цитирай
black_waltz Отговорено Август 28, 2007 Отговорено Август 28, 2007 ^айде честита да ти е, на есен ще опънем по някоя жица Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 пфф, пък аз съм се притеснил, че моят Schecter се бави вече пет дни Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Добре де, два пъти прочетох темата, но искам да синтезирам, в крайна сметка китарата къде ще пристигне накрая? В близката митница или близкия пощенски клон? Цитирай
Recommended Posts