Black Bird Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Ето и моето солце...дано да ви хареса!!! http://nalbantov.com/Dimi_Solo.mp3 Женския вокал ме побърка! Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Великолепна идея + страхотни акорди! И аз се пробвах върху тази хармoния http://media.putfile.com/HeartmaN---Ballad PS УжасТ! къде се набутах в А група!? Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 8, 2008 Отговорено Ноември 8, 2008 Ей че готино сте забили браво с голямо удоволствие чух и двата варианта по няколко пъти! Дими е ясен винаги забива супер яко и от сърце...жалко че тоя път е кратичко само...хартман човече много готино е станало браво ... особено там където свириш с уа-уато е просто супер! Цитирай
рахата Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 (Редактирано) Супер са забили всички участници в джема досега! Ето и моето включване: http://media.putfile.com/Jem-Za6ev-Raha-2 И вариант 1 (хронологично): http://media.putfile.com/Jem-Za6ev-Raha Както обикновенно има много грешки (няма да се оправдавам ),ама джем да става! Редактирано Ноември 9, 2008 от рахата Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 Ей че готино сте забили браво с голямо удоволствие чух и двата варианта по няколко пъти! Дими е ясен винаги забива супер яко и от сърце...жалко че тоя път е кратичко само...хартман човече много готино е станало браво ... особено там където свириш с уа-уато е просто супер! Благодаря сърдечно Честно казано на места не ми харесва и бях направил по-добър опит ама пуста техника (в смисъл компютъра)нещо зацикли и не можах да го запиша,но няма значение все пак.Иначе аз съм чувал доста неща които свириш и доста ме кефи стила ти! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 Black Bird, аз съм един малко стъписан и... много по-богат човек! По подобен начин ми подейства спонтанността в коментара на prayer4eto, с едната вметка, че студийната съдба на парчето зависи от автора. И по тоя повод пък искам да поздравя дебютантите в темата - за смелостта и добрия вкус! За останалите китари, моля да ме извините, независимо че съм изслушала цялата тема, не мога да дам "технически годен" коментар и по-скоро предпочитам да си замълча. Тъй като съм човек със склонност към мелодиите, вариантът на Delyan ми е в плейлиста. Баладичното изпълнение на mengel определено внесе много тонус сред всички участници, а и аз съм безкрайно доволна, защото изпитвам потребност от коректив. Очаквам и включването на Telerig де . Хубаво стана... Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 9, 2008 Отговорено Ноември 9, 2008 ^ Благодаря много за интереса наистина ... най сетне и аз се натутках ... темата е прекрасна и наистина се опитах да импровизирам нещо от сърце: Цък Цък П.С. Позволявам си да го посветя специално на моето слънчице.... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Грам милост нямате към хората със слаби сърца!!! Цитирай
synchu Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 ^ Благодаря много за интереса наистина ... най сетне и аз се натутках ... темата е прекрасна и наистина се опитах да импровизирам нещо от сърце: Цък Цък П.С. Позволявам си да го посветя специално на моето слънчице.... Супер е ! Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 10, 2008 Автор Отговорено Ноември 10, 2008 Иииии баси...за малко да изчезна и парчето си заживяло собствен живот, при това никак не лош Telerig - приятелю, счупи ми главата направо! Евала Black Bird & Heartman тоже Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Нов ред, два пръста навътре: Teleri-иииg - шаш!!!! Точка. Цитирай
ultramega Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 След такива мощни избухвания , нещо съвсем скромничко от мен... SummerRainJam Цитирай
zwero Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 ^ Благодаря много за интереса наистина ... най сетне и аз се натутках ... темата е прекрасна и наистина се опитах да импровизирам нещо от сърце: Цък Цък П.С. Позволявам си да го посветя специално на моето слънчице.... Срахотия...красота...и т.н... Цитирай
prayer4eto Отговорено Ноември 10, 2008 Отговорено Ноември 10, 2008 Грам милост нямате към хората със слаби сърца!!! +1 Нямате, нямате Те това е мармалад Цитирай
Recommended Posts