kolio_k Публикувано Август 26, 2008 Публикувано Август 26, 2008 Парчето не е наше и нямахме време да го репетираме. Направихме го специално за този концерт ( 4 часа преди концерта ), защото се явява нещо като местния химн ( във Валис, Швейцария ) Click here to watch stefanie-heinzmann-chum-in-wallis Саунда е от телевизията, така че е гаден колкото си иска, а и видеото е компресирано ( от нета ). п.п. Езика е един път, по принцип би трябвало да е немски, а дали е така вижте сами Цитирай
zanev 70 Отговорено Август 27, 2008 Отговорено Август 27, 2008 .... а бре Кольо ... вие си имате по голяма брас секция от колкото може да се събере по всичките джаз фестивали в БГ на куп .... пък и няма да се учудя и ако е по добра ..... много приятно звучите .... и профи бих казал .... само така ;) ...... .... .......... пък ти и ходи този Гибсън бре ...... пу да не ти уруки Цитирай
Ивелин Отговорено Август 27, 2008 Отговорено Август 27, 2008 (Редактирано) Eй, баце Кольо - много яко бе! ГолЕм концерт...направо като истински Много уважавам брас-секция с баритон саксофон , ама къде е тромбона? Според мен качество си е доста добро и парчето е весело! Супер! Редактирано Август 27, 2008 от Ивелин Цитирай
kolio_k Отговорено Август 27, 2008 Автор Отговорено Август 27, 2008 Здравей Русенска чета Друже Занев, секцията не е щатна в групата, свирим с тях само на някои участия, иначе хората са си джаз музиканти и са много добри. Иначе мерси за Гибсъна и аз много го харесвам, виж във Представяне, при снимките, другия (жълтия), също много як. Ивелиниееее... Мерси много, радвам се , че ти харесва. За тромбона не стигнаха пари, групата ги изпи Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 27, 2008 Отговорено Август 27, 2008 Свежарско,особено езика Абе ти и черен Гибсън ли прибави в арсенала? Цитирай
kolio_k Отговорено Август 27, 2008 Автор Отговорено Август 27, 2008 Той всъщност е стария от двата, с които свиря гиговете. Той стои винаги в буса с уредбите и го взимам в къщи много рядко, само за профилактика Но този е служебен , след края на турнето трябва да го върна (или купя ) . Сделката с Гибсън беше, че мога да задържа един, а другия да купя на 50%, стига да искам. Жълтия ме кефи повече, той ще остане за мен Цитирай
MrDeath Отговорено Август 27, 2008 Отговорено Август 27, 2008 Аз пък много уважавам воукъл цекцията и по-точно беквоукъл секцията, и още по-точно средната беквоукъл секция. Айде другия клип с френски, който не е френски, за да е пълна идилията. Цитирай
chlen Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 Яко, яко! Незнам колко хора от форума са стъпвали на подобна сцена ................................................................................Жълтия ме кефи повече, той ще остане за мен В какъв смисъл те кефи повече, само на външен вид или самата китара е по-добра като цяло? Цитирай
kolio_k Отговорено Август 28, 2008 Автор Отговорено Август 28, 2008 Звука ме кефи повече, хармоничен, но леко по плътен от на черната, която , според мен е една идея по прозрачната отколкото бих искал да чуя от Гибсън. Иначе и двете са много добри и доста сходни като звук Цитирай
Recommended Posts