aladin Отговорено Юли 14, 2006 Отговорено Юли 14, 2006 мноо гадно да си китарист и вокал едновременно, постоянно чупиш зъби (своите) :green: аз пък мислех 4е лапате мухи нали все с отворена уста работите... Цитирай
LOE Отговорено Юли 17, 2006 Отговорено Юли 17, 2006 мноо гадно да си китарист и вокал едновременно, постоянно чупиш зъби (своите) :green: аз пък мислех 4е лапате мухи нали все с отворена уста работите... да благодарим на господ че те е дарил със свръх интелект Цитирай
Janick_Gers Отговорено Юли 28, 2006 Отговорено Юли 28, 2006 Епа аз по принцип се разхождам до всички, по некой път ходя до вокала и пеем заедно на припева, но се движа умерено и внимателно, защото кабелите ми са много калпави и ако стане гаф с китарата...., а когато песента е трудна седя повече на едно място и си гледам повече в грифа. Но на сцената не се притеснявам щото като малък съм тренирал много неща и съм ходил на състезания и демонстрации и съм свикнал горе долу с публиката и сега ми дреме на касовия апарат ама тва с кабелите верно много внимавам щото жака от към процесора се се разебава, се на тъпи случвам да го .... Цитирай
zombie Отговорено Март 11, 2007 Отговорено Март 11, 2007 След като прочетох част от мненията ви имам въпрос свързан с оплакването на барабанистите,че не "лапали русите мацки" Кажете ми какво става, когато на барабаните не е барабанист,а барабанистка ,при това руса! :virtuoz: Аз мисля,че на нас барабанчиците ни се обръща най-малко внимание от страна на публиката...Но важното е сам да си направиш кефа,пък другото после му мисли... Цитирай
7thString Отговорено Март 11, 2007 Автор Отговорено Март 11, 2007 Брей, хич не съм съгласен! Обикновено всеки барабанист си изпросва по едно солУ на всеки концерт, което си е напълно самостоятелно и си изпъква без групата да гъкне Поне от моите скромни статистически спомени, барабаниста си е на предния фронт на плейбоите Цитирай
vhcs Отговорено Март 11, 2007 Отговорено Март 11, 2007 оххх горките барабанисти .... еййййй, нашият след посленият лайф се подписа на циците на 2 мацки а на нас останалите ни окапаха очите. Аз лично съм от кротките типове дето леко се поклащат и почешват обикновенно там където не ме сърби обаче тресне ли ме адреналина почвам да крещя ... абе сриренето на живо винаги е едно приятни изживяване Поздрави Алекс Цитирай
Recommended Posts