kolio_k Отговорено Август 4, 2008 Автор Отговорено Август 4, 2008 Тогава ще бъде на живот и смърт . Само искам джентълменски да те предупредя, че само през последните 5 години, счупих 4 автоматични кафе машини. ...И нека по добрият победи Цитирай
Elly Отговорено Август 4, 2008 Отговорено Август 4, 2008 (Редактирано) хаха нека силата бъде с вас - каквото и да значи това аз по разбираеми, поне за мен, причини сравнително рядко попадам на твои мнения, предимно трябва да са били из говорилнята. по тази причина няма да те хваля за музикалните ти способности, но, ако това значи нещо, си от хората, които са ми направили много положително впечатление ей така като цяло например с това самопредставяне и разни подобни изчерпателни изказвания с творчески подход как да не напише човек едно: ПОЗДРАВИ! ПП веднага се поправям. имах предвид, че не следя строго китарните теми... но затова пък попреглеждам форумите с авторска и кавъри, за сверяване на часовника та като казах - цялостно, си имах предвид цялостно ох мнооо се оплетох май Редактирано Август 4, 2008 от Elly Цитирай
kolio_k Отговорено Август 4, 2008 Автор Отговорено Август 4, 2008 Благодаря ти много и наистина се радвам, че успявам да правя някакво позитивно впечатление с моите, доста често несвързани (поне според мен, а и този гаден навик със скобите, никога няма да се отуча от него) писания Цитирай
ultramega Отговорено Август 4, 2008 Отговорено Август 4, 2008 Хаха Навика със скобите и аз го имам(по тоя начин само се отплесвам от съществото) В този форум се старая да уважавам всички ,но малцина са ми спечелили възхищението(не че някой го е еня от тая работа де ) , без дори да ги познавам лично и първи сред тях беше ти. Първо само със свиренето си , което е на ниво за което аз и не мога да сънувам, пък и не съм чувал почти никъде другаде. Но след време забелязах че отделно че свириш страхотно си и невероятно свестен човек(голям пич) и това може би е по важно и от първото. Ще използвам мястото отново да ти блягодаря за услугите , които си ми правил непринудено и за това се отзоваваш, при нужда от компетентен съвет . Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Хареса ми представянето! И аз да си кажа какво в Кольо ме кефи най-много. Как спори! И как натиква разни мухльовци по дупките им без да е циничен и брутален. Ей тъй - културно и възпитано, интелигентно и тънко, нежно и мазно! Цитирай
Ивелин Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 ...и професионално! Големите музиканти не страдат от скруполи...за това Кольо е пич, ultramega. Специално (и само за него) си играх 10 мин. да направя една емотиконка: Пиано - започнах в училище, бях пълна мъка като повечето щрайхисти, после малко се понаучих и след още 3 години в Берн, вече мога да хвана някой и друг стандарт без да спра 12 пъти Ако стандарта е в блус-схема, това означава по 1 спиранйе на такт... Цитирай
sa6tiat Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Ха, благодарско за инфото и съветите. Да, ей тоя все пак опрадвава съществуването на форум с такова заглавие. Хвала. Цитирай
kolio_k Отговорено Август 5, 2008 Автор Отговорено Август 5, 2008 Колеги , не мога да смогна да благодаря на всички , за топлото посрещане и за хвалбите. Трябва много да черпя и то толкова много хора, така като гледам май няма да ми стигнат парите, ама ще почвам да пестя явно. Ивелине, това с емотикончинцито (по пловдивски) направо ме разби. Baby Thomas, радвам се че мислиш така, понякога наистина е трудно да се запази цивилизован тон, но аз наистина в повечето случаи поне се опитвам Цитирай
Vasil Belezhkov Отговорено Август 5, 2008 Отговорено Август 5, 2008 Колеги , не мога да смогна да благодаря на всички , за топлото посрещане и за хвалбите. Трябва много да черпя и то толкова много хора, така като гледам май няма да ми стигнат парите, ама ще почвам да пестя явно. Ивелине, това с емотикончинцито (по пловдивски) направо ме разби. Baby Thomas, радвам се че мислиш така, понякога наистина е трудно да се запази цивилизован тон, но аз наистина в повечето случаи поне се опитвам Ами ние пловдивчаните трябва да се уважаваме! Здрасти и от мен! Много ми хареса колоритното ти самопредставяне. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 ...ехеее че и на цигулка си свирил хъм интересна подробност Цитирай
yotzzo Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 И аз съм фен на Кольо :)/ Като черпиш да не ме пропуснеш /........... Добре де, ако се видим може и аз да платя седем-осем-девет бири... Да не каже някой, че дедо Йоцо се е стиснал като менгеме Цитирай
Бицев Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 Едва сега ти виждам (само-)представянето и - може да съм го казал вече - Шапки долу! . Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 Някой ден се надявам да стана наполовина толкова добър, колкото Кольо. За повече не смея да се надявам... Цитирай
tocata Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 (Редактирано) Mного ти се кефя. Следя нещата които пускаш тук,само на пред и на горе... Риспект!!!! Редактирано Април 2, 2009 от tocata Цитирай
Recommended Posts