fusion Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 Определено първите места са за Петручи Искам един път поне да кажа нещо в тая връзка. Знам, че има някакво общо мнение, че като кажеш, че си ДТ фен значи се правиш на интересен, състезател, бързак и т.н. и всичк, което е на ДТ трябва за теб да е велико. Еми за мене не е така. Обаче специално за китарни сола за мен няма друг такъв мислител като Джон. Една скромна класация: 01. Dream Theater - Hollow Years (Live @ Budokan) 02. Dream Theater - Under A Glass Moon 03. Liquid Tension Experiment - When The Water Breaks 04. Symphony X - Candlelight Fantasia 05. TOTO - Rosanna (Live @ Falling In Between Tour) Поне спрямо сегашното ми психическо състояние (което е много зле) това са ми любимите Цитирай
MiroLambov Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 Steve Vai - For The Love Of God, Incantation Цитирай
Slav Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 Напоследък адски много се кефя на : Yngwie Malmsteen - Like an angel Yngwie Malmsteen - You don't remember Yngwie Malmsteen - Making love Yngwie Malmsteen - Time will tell Абе въобще Малмстийнска работа. Цитирай
ianev_94 Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 (Редактирано) Много ме кефи солото на Gypsy's kiss na Puprle , xxxx na Malmsteen, Stairway To Heaven на Zepp , Rainbow - Black Masquerade (солото й е брутално); Dream Theater - Another Day ; Rainbow - Can't Let You Go, Steelheart - She's Gone, .Еurope - Superstitious, Pink Floyd - Time , Comfortably Numb и още много други . Редактирано Май 11, 2009 от ianev_94 Цитирай
bony Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 (Редактирано) Всички най яки китарни сола, са най яките китарни сола на света!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Редактирано Май 11, 2009 от bony Цитирай
Додо Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 ^ Човека го каза, темата може да се затваря вече! 1 Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 HammerFall - Livin' In Victory Kreator - Violent Revolution Trivium - A Gunshot To The Head Of Terpidation Това добавям аз преди някой да реши да затвори темета. Цитирай
djoko Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Мммм ... за доста сола се сещам,но сякаш в главата ми начело застава Guns N' Roses - Sweet Child O'mine и редом до него Gary Moore-Still Got The Blues. Цитирай
d4_ghero Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Според мен най-добрите сола са: 1.Guns'n'Roses - Sweet child'o mine 2.Scar Symmetry - Morphogenesis 3.Eagles - Hotel California 4. и всички сола на Dimebag Цитирай
Slacoth Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Obituary - Infected (James Murphy); Bathory - Blood and Iron (Quorthon); Anathema - Cerulean Twilight (Daniel Cavanagh); Цитирай
jocker Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 И аз да се разпиша: Ritchie- Spotlight kid Ritchie- Burn Ritchie- Child of time... абе, всичко на Ричи и Slach- Sweet Child Цитирай
jrahnev Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 Hendrix - Voodoo Child в Бъркли, може би пред студентите.....някоя си 70та... Цитирай
Recommended Posts