SomeoneElse Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 Всъщност на Mikael Åkerfeldt колекцийката елекрически китари се състои от няколко PRS-a, няколко Gibson-а, два Stratocaster-а и един BC Rich, като преобладават PRS-ите Peter Lindgren и той така, ама са му по-малко (на брой) Иначе ползват Boss GT-5/6 за живо свирене, където звукът ама хич не е лош Хайде спирам, че малко се отклонихме от темата... Цитирай
yotzzo Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 (Редактирано) Jimmy Page-"Since I've been lovin You"-За това някой сети ли се,че не видях?Мачка,това соло! Редактирано Април 5, 2007 от yotzzo Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 То наистина темата е много до лични предпочитания.. Angus Young-"Ride on" Цитирай
Firehouse Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 steve vai - bad horsie. тука гърмят бушони и хвърчат брадви Напълно съм съгласен... само ще добавя солото но Адриан Смит в The Nummber Of The Beast Цитирай
ncuxo_nam Отговорено Април 6, 2007 Отговорено Април 6, 2007 (Редактирано) Metallica - Seek & destroy , Metallica - Am I Evil засега Редактирано Април 6, 2007 от ncuxo_nam Цитирай
Chefo Отговорено Май 2, 2007 Отговорено Май 2, 2007 (Редактирано) Guns n` roses-Civil war,november rain,knockin` on heaven doors-в началото особено... Gypsy Kings-Hotel california Accept-Amamos la vida и Pomp and circumstance! ! ! Axel Rudi Pell-Forever young Billi Idol-Speed Deep Purple-Child in time,soldier of fortune... Petrucci-Purple rain,Hollow years. Hendrix-Red house,All along the watchtower... Sublime-Santeria,Same in the end(солото в края е от изключителна трудност ) Има още ама не ми се изброява... Редактирано Май 2, 2007 от Chefo Цитирай
Raxus Отговорено Май 3, 2007 Отговорено Май 3, 2007 offff: Gypsy Kings-Hotel california Незнаех че Hotel California e na Gypsy Kings или това е някакав кавър може би? Цитирай
ivivdim Отговорено Май 3, 2007 Отговорено Май 3, 2007 offff:Gypsy Kings-Hotel california Незнаех че Hotel California e na Gypsy Kings или това е някакав кавър може би? Че имат кавър - имат, че оригиналът е илядо пъти по-добър - по-добър е Цитирай
ivivdim Отговорено Май 3, 2007 Отговорено Май 3, 2007 Доста ценни сола са вече споменати в темата, но мисля че не видях едно парче и двете сола в него, което лично мен много ме кефи и всеки път когато звучи напълно ангажира вниманието ми - "Розана" на Тото. Много тежкарско звучи, ЕВАЛА! Цитирай
Тони96 Отговорено Май 3, 2007 Отговорено Май 3, 2007 (Редактирано) Доста сола са гениални, но все пак, бих предложил: Queen-The Show Must Go On; Deep Purple-Gypsy Kiss, Mashine Head; Dream Theater-Home; Marty Friedman-Valley Of Eternity; Steve Vai-Incantion; Yngwie Mailmsteen-Trilogy; Joe Satriani-Crushing Day, The Forgoten(part One), Midnight, Crystal Plamet; John Petrucci- Curve, Anamate-Inanimate; Tony Macapine- City Beneath The Sea, The Eccentrist; Roland Grapow-I Remeber, Dedicated To S; ........ ........ ........ Редактирано Май 3, 2007 от Тони96 Цитирай
stanbog Отговорено Май 4, 2007 Отговорено Май 4, 2007 (Редактирано) не знам дали са били споменати вече, но това са моите: Steve Vai - Tender Surrender Jason Becker - Altitudes Alex Skolnick - Trail Of Tears (пък и Handful Of Rain със Savatage) Kirk Hammett - The Outlaw Torn (него по принцип не го уважавам чак толкова много, но това соло е муцка) Редактирано Май 4, 2007 от stanbog Цитирай
kolega Отговорено Май 4, 2007 Отговорено Май 4, 2007 (Редактирано) Death - Voice of the Soul Death - Cosmic Sea Control Denied - What if... Control Denied - Consumed Dream Theater - Never Enough - дует със синт, но наистина е забележително готино! Dream Theater - Lie Dream Theater - Stream of Consciousness Symphony X - Sea of Lies ...мързи ме да мисля, а така ми се спи... Тези за сега се сещам, иначе със сигурност има и още. Редактирано Май 4, 2007 от kolega Цитирай
racerx Отговорено Май 4, 2007 Отговорено Май 4, 2007 Последният албум на Annihilator@METAL Освен Waters, там се подвизават още Jeff Loomis, Alexi Laiho, Michael Amott... Цитирай
lizardman Отговорено Май 5, 2007 Отговорено Май 5, 2007 Хубави жици колкото щеш-обаче искам да спомена едно на Sodom, тъй като му търся таблатурата. Става въпрос за Procession to Golgatha. Ако някой има таба-моля да го сподели. Цитирай
puncho Отговорено Май 5, 2007 Отговорено Май 5, 2007 Значи,има една банда която не видях в досегашните постове,на която се кефя и имат две парчета в които солата са невероятни,поне за мен: PSYCHOTIC WALTZ-Into the Everflow(особено солото накрая) PSYCHOTIC WALTZ-I Remember (тук да не ми се смеят някои хора,солото си е на флейта,а говорим за сола,нали така?) Допълвам с: DEATH-Overactive Imagination(Andy LaRock e невероятен) Цитирай
Recommended Posts