stratocaster Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 я виж в търсачката? http://forum.muzikant.org/index.php?act=Se...te=%F1%EE%EB%E0 :read: Цитирай
lizardman Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 любимо нямам, но трябва да спомена едно дето колкото пъти съм го слушал-толкова съм се размазвал тотално Sodom-Exhibition Bout Цитирай
kazimbutt Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 я виж в търсачката?http://forum.muzikant.org/index.php?act=Se...te=%F1%EE%EB%E0 :read: Модераторе, недей се кара на момчето, понеже е ново! Все още не се е научило да ползва въпросната екстра. Ети ги и моите любими сола: Джими Хендрикс - Manic Depression и Power Of Love KISS - Every Time I Look at You Motley Crue - Smokin' in the Boys Room Red Hot Chili Peppers - I Could Have Lied Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 (Редактирано) въпрос на обща култура - всеки знае, че всеки форум има ТЪРСАЧКА който по една или друга причина не е достигнал инелектиално ниво да я ползва - нека се обади, ще му обесним как става хавата Редактирано Декември 11, 2006 от stratocaster Цитирай
Bozzich Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Metallica - Fade to black, второто. Pantera - Cemetery Gates Death - Voice of the Soul, признавам си, а Chuck Schuldiner... RIP И на много малко зад тях: Eagles - Hotel California Цитирай
bratmito Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 (Редактирано) Guns N' Roses - Ain't It Fun И като цяло солата на Слаш. Редактирано Декември 11, 2006 от bratmito Цитирай
motorbreath Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Megadeth-A tout le monde <- и средното и последното соло Metallica-Nothing else matters <- последното солопросто са изпълнени с някаква много положителна за мен енергия Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 (Редактирано) Metallica - fade to black. Диана Експрес - Душа. Joe Satriani - Satch Boogie. Bruce Dickinson - Man of Sorrows. Pantera - Cemetery Gates. Eric Johnson - Cliffs of Dover. Gary Moore - Running From the Storm. Jimi Hendrix - Little Wing. .... Редактирано Декември 11, 2006 от Evtim Djerekarov Цитирай
Phreaker Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Highway Star ? Плюс солото на хамонда Цитирай
Flanker Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 (Редактирано) Flying in a blue dream;Summer Song-Joe Satriani Welcome home;Orion;The unforgiven;Nothing else matters-Metallica The final countdown-Europe For the love of god-Steve Vai Manhattan-Eric Johnson Една мъъъничка част от цялата вселена велики сола... Редактирано Декември 11, 2006 от Flanker Цитирай
vane Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Пристрастен съм, но Освен на Queen - We will rock you, Bijou, Innuendo, Invisible man, You don't fool me, I want it all дългата версия, Ride the Wild Wind, Gime the Prize...... и още Led Zeppelin - Stairway to Heaven....................... Red Hot - Under the Bridge Jimie Hendrix - All along the watchtower........... U2 - Love is Blindness Metallica - кое по-напред................ Pink Floyd - Shine on your crazy diamond, High Hopes Joe Satriani - Headless Horseman FSB - Не Така........... Rainbow - Temple of the King, Cаtch the Rainbow.............. Deep Purple - Smoke on the water, Child in Time, Sometimes I feel like screamin' има и още...........но стига, аз само добавих, които не съзрях Мерси че ме търпите Цитирай
metalmorphosis Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Имам много любими, но тези които синхронизират 2 китари най-много ми харесват в момента death-zero tolerance(като ходих и чух солото на плейърчето изтръпнах! Първо Chuck Schuldiner solo Bobby Koelbe fill, и после се разменят и почва магията!) Има и други,пак на death,metallica,maiden,megadeth etc. но в момента това соло ми е на главата. Цитирай
gpav Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Pink Floyd - Time Pink Floyd - Pigs (three Different Ones) Pink Floyd - Dogs ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Iron Maiden-No more lies Iron Maiden- Alexander The Great ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Helloween - I want out Имам още много любими на Флойд Цитирай
Vic7oR Отговорено Март 27, 2007 Отговорено Март 27, 2007 Лично аз си падам по бавните мелодични сола. Тази песен и въобще китариста може да са ви непознати, но си заслужава да я дръпнете Timo Tolkki - Are you the one Цитирай
black_waltz Отговорено Март 27, 2007 Отговорено Март 27, 2007 Nevermore - Engines Of Hate много ми е присърце това соло от едно известно време Цитирай
Recommended Posts