SomeoneElse Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 Vlado_Abroad, нека не се отклоняваме от темата, вече си има такава за любими китаристи, защото много бързо може да се прескочи на обсъждането на някой любим китарист и ще се почнат едни дискусии, едни чудесии, пък знаем колегите от форума колко са словоохотливи и винаги са готови да дадат мнение... Цитирай
roadrunner Отговорено Май 16, 2006 Отговорено Май 16, 2006 PANTERA RULLZZZ.само тва искам да кажа.DIMEBAG влага6е много идея в солата.бяха изпипани,техни4ни и на място.R.I.P. DIME-our brother in metal Цитирай
DreamEvil Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 (Редактирано) naistina dimebag e 4ovek za koito istoriqta i fenovete 6te tyjat mnogo ot Crash 4 na amerika moje bi toi e 2 sled Dave MUstine Ли4но на мен любимият ми солист е Chuck Schouldiner, като си заговорил за идей . Наистина му работеше мозъка на тоя човек Редактирано Май 17, 2006 от DreamEvil Цитирай
METALLICA Отговорено Май 19, 2006 Отговорено Май 19, 2006 METALLICA-SEEK METALLICA-THE UNFORGIVEN METALLICA-NOTHING ELSE MATTERS METALLICA-ONE Цитирай
golemana Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 много са: 1 Макалпаин-Виолин Сонг 2 Ингви-xxxx 3 Нъно Бетънкорт-Калър ми блайнд 4 Алекс Школник-всички сола в Тестамент 5 Даймбег-Флуудс 6 Марти Фридман-99 уейс то дай 7 Джеймс Мърфи - в Конкра & Конвърдженс 8 Анди Ла Рок-Трейпт ин а Корнър/ДЕТ/ 9 Солата на Пол Масвидал в Дет 10 Скот Хендерсън-Оминоус Ох много са и все ВЕЛИКИ!!! ДА ЗНАЕ НЯКОЙ КВО СЕ СЛУЧВА С ПОЛ МАСВИДАЛ :exclaim: :exclaim: :exclaim: ПИШЕТЕ АКО ИМАТЕ НЯКАКВО ИНФО,МОЛЯ :idea: :exclaim: :exclaim: :exclaim: Цитирай
SelfDestroyer Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Кажете кои са ви любимите солота...Моите са: Pink Floyd - Shine on crazy diamond второто и Paradise Lost - Forever Failure Цитирай
Spoocter Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Гранд Фънк Рейлроуд - Параноид Цитирай
Свилен Бас Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Vaya Con Dios - Neh Nah Nah Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Michael Jackson - Beat It Цитирай
kirk-hammett Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Ozzy Osbourne - Crazy Train Ozzy Osbourne - No More Tears Ozzy Osbourne - Mr. Crowley Цитирай
metalmaniak Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 1-вото соло на Metallica - Fade to black. Цитирай
M.Jackson Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 За Джако подкреям Достатъчно е да му се спомене името и става ясно за какво си говорим. Аз иначе бих споменал Metallica - Master of Puppets Цитирай
olygofren Отговорено Декември 11, 2006 Отговорено Декември 11, 2006 Въобще няма да ги изброявам от гледна точка на майсторлък и т.н., става въпрос само за тези, от които гръбната ми четина еректира. Абе демек, докосват нещо в мен: Annihilator - Alison Hell (изключително много, много, много харесвам един силно хармоничен момент от това соло) Sepultura - Mass Hypnosis (, дълбок поклон пред Андреас Кисер) Death - Voice Of The Soul (нямам думи) и много от песните на Thunder, които не знам дали някой друг е чувал, затова не ги споменавам. Но са наистина брилянтни хард-рок сола. Цитирай
Recommended Posts